Передплатити Підтримати

М’ясо у вині з картоплею та гарбузом

Смачний рецепт


М’ясо у вині з картоплею та гарбузом

1,5 кг яловичини, 1 склянка червоного вина, 1,5 склянки яло­вичого бульйону, 2 ст. ложки томатної пас­ти, 2 ст. ложки борош­на, 3 зубчики час­нику, 1 цибулина, 3 середні морквини, 450 г дрібної карто­плі, 1 невеликий гарбуз, 1 ч. ложка італійських трав, 1 лавровий листок, сіль і перець.

Нагріти велику пательню на середньому вогні. М’ясо нарізати кубиками, посолити і поперчити, об­валяти в борошні. Обсмажити з усіх боків до рум’яної скоринки. Перекласти м’ясо на тарілку. На пательню влити вино, добре перемішати, дати алкоголю тріш­ки випаруватися. Влити бульйон. Додати томатну пас­ту і перемішати. Повернути назад яловичину, додати нарізані картоплю, моркву, гарбуз, цибулю і часник. Приправити сіллю, перцем, італійськими травами і до­дати лаврове листя. Накрити кришкою і тушкувати на малому вогні 1 год 40 хв.

Більше рецептів тут