Передплата 2024 «Добрий господар»

Салат із перцю

Смачний рецепт

По 2 солодкі перці — червоні, жовті і пома­ранчеві, 300 г копче­ного сиру, 1 банка (400 г) кілець анана­сів у сиропі, 350 г копченої свини­ни (пісної), 3 ст. лож­ки коньяку, 4 ст. ложки яблучного оцту, листочки крес-салату, сіль, чорний мелений перець.

У перців вирізати насіння та плодоніжки, м’якоть нарізати красивими квадратиками 1,5×1,5 см. Сир нарізати середніми шматочками. Окіст — довгими тон­кими смужками. Кожен інґредієнт слід нарізати одна­ковими шматочками, і нарізка різних інґредієнтів має відрізнятися — тоді салат виглядає дуже ошатно.

Ананасові кільця відцідити через друшляк (сироп зберегти) та обсушити. Нарізати їх шматочками за­вбільшки як сиру.

Для заправки влити ананасовий сироп у сотейник, додати коньяк та оцет, виварити на середньому вог­ні наполовину, остудити. Змішати усі інґредієнти. Посо­лити, полити заправкою, викласти на блюдо, попер­чити, прикрасити листочками крес-салату.

Більше рецептів тут

Схожі новини