Теплий салат по-німецьки
Рецепт від "Доброї кухні"
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447039/salat-po-nimetsky.jpg)
- 250 г квашеної капусти
- 4 варені «в мундирі» картоплини
- 100 г копчених ковбасок
- 1 цибулина
- 1 лавровий листок
- 150 мл бульйону
- олія — до смаку
- 1 пучок зелені (петрушка, кріп, зелена цибуля)
- 2 зубчики часнику
- 1 ст. ложка смальцю
Квашену капусту промити, відтиснути і викласти на пательню.
Додати ложку смальцю, залити бульйоном або водою. Додати лаврове листя.
Пательню накрити кришкою і тушкувати на малому вогні 30 хв.
В іншій пательні розігріти трохи олії, злегка обсмажити в ній подрібнену цибулю.
Картоплю очистити, нарізати великими кубиками, додати до цибулі. Залишити на вогні на кілька хвилин, помішуючи. Додати довільно нарізані ковбаски, перемішати.
Додати подрібнений часник. Обсмажити, помішуючи, близько 1 хв.
З пательні з капустою зняти кришку, зробити максимальний вогонь і залишити до повного випаровування бульйону.
У великому салатнику перемішати вміст з обидвох пателень. Поперчити. Додати посічену зелень.