Передплата 2024 «Добра кухня»

Теплий салат по-німецьки

Рецепт від "Доброї кухні"

  • 250 г квашеної капусти
  • 4 варені «в мундирі» картоплини
  • 100 г копчених ковбасок
  • 1 цибулина
  • 1 лавровий листок
  • 150 мл бульйону
  • олія — до смаку
  • 1 пучок зелені (петрушка, кріп, зелена цибуля)
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ст. ложка смальцю

Квашену капусту промити, відтиснути і викласти на пательню.

Додати ложку смальцю, залити бульйоном або водою. Додати лаврове листя.

Пательню накрити кришкою і тушкувати на малому вогні 30 хв.

В іншій пательні розігріти трохи олії, злегка обсмажити в ній подрібнену цибулю.

Картоплю очистити, нарізати великими кубиками, додати до цибулі. Залишити на вогні на кілька хвилин, помішуючи. Додати довільно нарізані ковбаски, перемішати.

Додати подрібнений часник. Обсмажити, помішуючи, близько 1 хв.

З пательні з капустою зняти кришку, зробити максимальний вогонь і залишити до повного випаровування бульйону.

У великому салатнику перемішати вміст з обидвох пателень. Поперчити. Додати посічену зелень.

Більше рецептів тут

Схожі новини