Теплий салат в омлеті
Рецепт від "Доброї кухні"
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447035/teplyi-salat.jpg)
- 70 г цукіні або кабачка
- 50 г печериць
- ½ болгарського перцю
- 70 г курячої грудки
- 1 помідор
- 1 стебло зеленої цибулі
- 40 г твердого сиру
- 2 ст. ложки соєвого соусу
Для омлету:
- 2 курячі яйця
- 50 мл молока
- 1 ч. ложка соєвого соусу
Печериці нарізати скибочками, перець і цукіні — тонкими смужками, скропити соєвим соусом і обсмажити.
Змішати яйця, молоко і соєвий соус. Смажити омлет на змащеній олією пательні. На готовий омлет викласти кружальця помідора, обсмажені овочі і варену курячу грудку.
Посипати зеленою цибулею і натертим сиром.
Зверху прикрити половинкою омлету, прикрасити зеленню і подати до столу.