Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Теплий салат в омлеті

Рецепт від "Доброї кухні"

  • 70 г цукіні або кабачка
  • 50 г печериць
  • ½ болгарського перцю
  • 70 г курячої грудки
  • 1 помідор
  • 1 стебло зеленої цибулі
  • 40 г твердого сиру
  • 2 ст. ложки соєвого соусу

Для омлету:

  • 2 курячі яйця
  • 50 мл молока
  • 1 ч. ложка соєвого соусу

Печериці нарізати скибочками, перець і цукіні — тонкими смужками, скропити соєвим соусом і обсмажити.

Змішати яйця, молоко і соєвий соус. Смажити омлет на змащеній олією пательні. На готовий омлет викласти кружальця помідора, обсмажені овочі і варену курячу грудку.

Посипати зеленою цибулею і натертим сиром.

Зверху прикрити половинкою омлету, прикрасити зеленню і подати до столу.

Більше рецептів тут

Схожі новини