Передплатити Підтримати

Суп з пельменями

Рецепт від "Доброї кухні"


Суп з пельменями
  • 3 картоплини
  • 1 морквина
  • ½ цибулини
  • 1−2 ст. ложки олії
  • 250 г пельменів
  • сіль, перець
  • лаврове листя, петрушка

Картоплю почистити і нарізати кубиками, залити водою у 2-літровій каструлі, додати сіль, лаврове листя і чорний перець-горошок, варити на невеликому вогні.

Обсмажити подрібнені моркву і цибулю на олії до золотистого кольору. Висипати засмажку в суп і відразу ж додати пельмені.

Варити до готовності пельменів.

Додати дрібно нарізану петрушку і вимкнути суп. Подавати зі сметаною.

Більше рецептів тут