Суп з пельменями
Рецепт від "Доброї кухні"
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447027/sup-z-pelmeniamy.jpg)
- 3 картоплини
- 1 морквина
- ½ цибулини
- 1−2 ст. ложки олії
- 250 г пельменів
- сіль, перець
- лаврове листя, петрушка
Картоплю почистити і нарізати кубиками, залити водою у 2-літровій каструлі, додати сіль, лаврове листя і чорний перець-горошок, варити на невеликому вогні.
Обсмажити подрібнені моркву і цибулю на олії до золотистого кольору. Висипати засмажку в суп і відразу ж додати пельмені.
Варити до готовності пельменів.
Додати дрібно нарізану петрушку і вимкнути суп. Подавати зі сметаною.