Передплата 2024 ВЗ

Суп-пюре із запечених овочів

Рецепт від "Доброї кухні"

  • 2 баклажани
  • 2 болгарські перці
  • 3 зубчики часнику
  • 1 червона цибулина
  • 400 мл овочевого бульйону
  • 1 банка томатів у власному соку
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • сіль, перець, базилік — до смаку

Баклажани, перці і цибулю нарізати великими шматками, скропити оливковою олією. Посолити і викласти на деко поряд з очищеним часником. Запікати в розігрітій до 180 °C духовці 40 хв. Під час запікання один раз перевернути на інший бік.

Коли охолонуть, зняти шкірку і вирізати щільні місця, має залишитися лише м’якоть.

Овочі разом з томатами у власному соку збити у блендері на однорідну консистенцію.

Пюре викласти в об’ємну каструлю і довести до потрібної консистенції за допомогою овочевого бульйону. Посолити, поперчити і перемішати. Готову страву прикрасити свіжим базиліком або сухариками.

Більше рецептів тут

Схожі новини