Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Курка, фарширована грибами

Рецепт від "Доброго господаря"

500 г печериць (або лісових грибів), 6−7 ягід чор­носливу, 1 курка вагою 1 кг, 50 г вершкового масла, 1 ч. ложка меленої паприки, 3−4 ст. ложки майонезу, сіль, мелений чорний перець; листя салату, лимон та маслини — для подачі.

Гриби нарізати, змішати з нарізаним чорносливом, посолити і поперчити. Курку змастити всередині мас­лом, нафарширувати грибною сумішшю, натерти зовні паприкою та змастити майонезом. Запікати на деку в ро­зігрітій до 200 °C духовці 40 хв. Курку викласти на листя салату, прикрасити лимоном та маслинами.

Більше рецептів тут

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень