Курка, фарширована грибами
Рецепт від "Доброго господаря"
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/446778/kurka-hryby.png)
500 г печериць (або лісових грибів), 6−7 ягід чорносливу, 1 курка вагою 1 кг, 50 г вершкового масла, 1 ч. ложка меленої паприки, 3−4 ст. ложки майонезу, сіль, мелений чорний перець; листя салату, лимон та маслини — для подачі.
Гриби нарізати, змішати з нарізаним чорносливом, посолити і поперчити. Курку змастити всередині маслом, нафарширувати грибною сумішшю, натерти зовні паприкою та змастити майонезом. Запікати на деку в розігрітій до 200 °C духовці 40 хв. Курку викласти на листя салату, прикрасити лимоном та маслинами.
Більше рецептів тут