Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ніжні котлети з сиром

Рецепт від "Доброї кухні"

  • 600 г м’ясного фаршу (свинина+яловичина)
  • 60 г манної крупи
  • ½ пучка зеленої цибулі
  • ½ пучка кропу
  • сіль, чорний мелений перець — до смаку
  • 150 мл води
  • борошно — для панірування
  • олія — для смаження
  • по 1 скибочці сиру на котлету
  • 1 яйце

Манку залити окропом, помішуючи, щоб не було грудок, і залишити для набухання на 10 хв.

У блендер покласти набряклу манку, зелень, цибулю і яйце, подрібнити на однорідну масу. Додати цю масу до м’ясного фаршу, приправити сіллю і перцем, вимішати фарш і залишити на 30 хв.

Сформувати котлети (можна скористатися сервірувальним кільцем).

Запанірувати котлети у борошні й обсмажити на пательні з двох боків.

Злити зайву олію з пательні, на кожну котлету покласти по скибочці сиру. Помістити котлети в нагріту духовку до розплавлення сиру.

Більше рецептів тут

Схожі новини