Кава з шоколадом і вершками
Смачний рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/446539/kava-z-shokoladom.jpg)
Така кава здатна значно підвищити градус настрою. Якщо не любите в каві сторонніх домішок, зніміть цедру великими шматками. Це легко зробити за допомогою звичайної овочечистки.
- 1 л чорної міцної кави
- 150 мл бренді
- 1 апельсин
- 200 г чорного шоколаду
- 200 мл вершків 35%
Вершки заздалегідь охолодити, потім збити на пухку щільну піну і повернути в холодильник.
З апельсина зняти дрібною терткою тонкий шар цедри.
Зварити міцну каву. Влити бренді, додати цедру і дати настоятися, 3 хв. Коли кава настоїться, вийняти цедру.
Шоколад поламати на маленькі шматочки, розкласти порівну у кавові чашки. Влити гарячу каву. Зверху розкласти охолоджені вершки. Відразу ж подати.
Готуйте також: Кава желато