Передплата 2024 ВЗ

Кава з шоколадом і вершками

Смачний рецепт

Така кава здатна значно підвищити градус настрою. Якщо не любите в каві сторонніх домішок, зніміть цедру великими шматками. Це легко зробити за допомогою звичайної овочечистки.

  • 1 л чорної міцної кави
  • 150 мл бренді
  • 1 апельсин
  • 200 г чорного шоколаду
  • 200 мл вершків 35%

Вершки заздалегідь охолодити, потім збити на пухку щільну піну і повернути в холодильник.

З апельсина зняти дрібною терткою тонкий шар цедри.

Зварити міцну каву. Влити бренді, додати цедру і дати настоятися, 3 хв. Коли кава настоїться, вийняти цедру.

Шоколад поламати на маленькі шматочки, розкласти порівну у кавові чашки. Влити гарячу каву. Зверху розкласти охолоджені вершки. Відразу ж подати.

Готуйте також: Кава желато

Схожі новини