Передплата 2024 «Добрий господар»

Кодл із сосисками

Рецепт від "Доброї кухні"

  • 4 сосиски
  • 100 г бекону або свинини
  • 2−3 великі картоплини
  • 1 цибулина середнього розміру
  • 1 морквина
  • 5−6 зубчиків часнику
  • чорний перець горошком
  • зелень — до смаку
  • сіль — до смаку
  • вода

Картоплю нарізати нетонкими кружальцями (5 мм і грубше).

Цибулю нарізати кільцями, моркву — великими кубиками, часник — великими шматочками.

Сосиски розрізати на 5−6 частин. Тонко нарізати бекон. Якщозамість бекону використовуєте морожену свинину — настругати близько 100 г.

У невелику каструлю викласти шарами картоплю, цибулю, моркву, сосиски і бекон.

Шар бекону посолити, поперчити, рівномірно розкласти шматочки часнику.

Викласти зверху ще один шар картоплі і добре притиснути.

Додати 150−200 мл води.

Накрити каструлю кришкою і тушкувати на малому вогні близько 1 год.

Готовий кодл розкласти у тарілки, посипати зеленню (зеленою цибулею — обов’язково!) і відразу ж подавати з теплим свіжим домашнім хлібом.

Більше рецептів тут

Схожі новини