Передплата 2024 ВЗ

Сирник з виноградом

Рецепт від «Доброго господаря»

Для тіста: 200 г борошна, 150 г сиру 9%, 50 г цукру, 1 яйце, 6 ст. ло­жок олії, 1,5 ч. ложки розпушувача, дрібка солі.

Для начинки: 400 г сиру 9%, 2 яйця, 120 г цукру, ½ ч. лож­ки ванільного цукру, 40 г манки, 200−250 г винограду, цукрова пудра — для посипання.

Сир про­терти через сито. До­дати цукор і яйце, роз­мішати. Бо­рошно з’єднати з розпушувачем, про­сіяти у сир. Додати сіль, олію. Замісити тісто і покласти в холодильник.

Начинка. Сир протерти через сито. Яйця збити з цукром і ванільним цукром. Додати до сиру. Також додати манку, розмішати. Виноград вимити й обсуши­ти. У змащену форму діам. 24 см руками викласти тісто, зробити бортики. Ви­класти сирну масу. Зверху, ледь занурю­ючи, викласти виноград. Випікати в ро­зігрітій до 180 °C духовці близько 40 хв. Охолодити, посипати цукровою пудрою.

Більше рецептів в рубриці «Кухня»

Схожі новини