Передплата 2024 «Добра кухня»

Теплий салат з м’ясом і овочами

Рецепт від «Доброго господаря»

3 баклажани, 300 г яловичини, 2 морквини, 1 цибулина, 1 великий болгарський перець, 3 зубчики час­нику, 3 ст. ложки олії — для смажен­ня, 3 ст. ложки соєвого соусу, ½ ст. ложки меленого перцю чилі, сіль.

Баклажани нарізати соломкою, посо­лити і залишити на 30 хв. Добре їх про­мити, або залити холодною водою на 10 хв, після чого відтиснути. Яловичину зварити, нарізати соломкою. Аналогічно нарізати і болгарський перець. Цибулю і часник дрібно посікти, моркву натерти на грубій тертці. Злегка підрум’янити на пательні цибулю, часник, моркву, ви­класти інші овочі і м’ясо, додати соєвий соус і перець чилі. Смажити на сильному вогні, помішуючи. Прикрасити зеленню, можна посипати кунжутом.

Більше рецептів в рубриці «Кухня»

Схожі новини