Свинячі реберця з капустою
Рецепт від "Доброго господаря"
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/445705/rebra-i-kapusta.jpg)
1 кг копчених свинячих реберець, 600 г квашеної капусти, 400 г свіжої капусти, 1 велика цибулина, 1 склянка сухого білого вина, 8 ягід ялівцю, 1 ч. ложка насіння кмину, 1 ст. ложка олії, сіль, перець.
Реберця розрізати на шматки так, щоб у кожному було по 1−2 ребра (залежно від розміру). Розігріти в пательні олію і обсмажити реберця на сильному вогні з двох боків до утворення скоринки. Перекласти в каструлю з товстим дном.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Влити в пательню, де смажилися реберця, 2 ст. ложки вина, покласти цибулю і тушкувати на невеликому вогні 7 хв. Додати в каструлю з м’ясом.
Свіжу і квашену капусту нарізати короткими смужками, додати в каструлю. Влити сухе вино і гарячої води, щоб реберця і капуста були лише прикритими. Довести до кипіння. Додати ялівець і кмин, зменшити вогонь і готувати 1 год.
Більше рецептів у рубриці «Кухня»