Передплата 2024 ВЗ

Свинячі реберця з капустою

Рецепт від "Доброго господаря"

1 кг копчених свинячих реберець, 600 г квашеної капусти, 400 г свіжої капусти, 1 велика цибулина, 1 склян­ка сухого білого вина, 8 ягід ялівцю, 1 ч. ложка насіння кмину, 1 ст. ложка олії, сіль, перець.

Реберця розрізати на шматки так, щоб у кожному було по 1−2 ребра (залеж­но від розміру). Розігріти в пательні олію і обсмажити реберця на сильному вогні з двох боків до утворення скоринки. Пере­класти в каструлю з товстим дном.

Цибулю очистити, нарізати півкіль­цями. Влити в пательню, де смажилися реберця, 2 ст. ложки вина, покласти ци­булю і тушкувати на невеликому вогні 7 хв. Додати в каструлю з м’ясом.

Свіжу і квашену капусту нарізати ко­роткими смужками, додати в каструлю. Влити сухе вино і гарячої води, щоб ре­берця і капуста були лише прикритими. Довести до кипіння. Додати ялівець і кмин, зменшити вогонь і готувати 1 год.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»

Схожі новини