Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Погоду галки та місяць «підкажуть»

  • 29.09.2013, 23:39
  • 1 572
Погоду галки та місяць «підкажуть»
Погоду галки та місяць «підкажуть»

За даними gismeteo.ua, у понеділок, 30 вересня, погода буде малохмарною. Зранку температура становитиме 6 градусів тепла, вдень стовпчики термометра піднімуться до плюс 10 градусів, а ввечері опустяться до семи градусів із позначкою плюс.

У Перший день жовтня уранці стовпчики термометра показуватимуть плюс 6 градусів, вдень — плюс дев’ять, ввечері опустяться знову до шести градусів тепла. У середу, 2 жовтня, хмарна погода та невеликий дощик. Зранку температура становитиме 3 градуси тепла. Не надто тепліше буде і вдень — 7 градусів із позначкою плюс. Ввечері температура опуститься до плюс чотирьох градусів. 3 жовтня, буде ще холодніше. Крім хмарності та невеликого дощу, погода «потішить» трьома градусами тепла зранку, п’ятьма градусами з позначкою плюс вдень та трьома плюсовими градусами увечері. Погода останнього робочого дня, п’ятниці, 4 жовтня, спонукатиме вибратися десь за місто — на природу. Буде сонячно та порівняно тепло. Незважаючи на те, що температура повітря уранці становитиме лише нуль градусів, удень стовпчики термометра піднімуться до восьми градусів тепла. Ввечері — плюс три градуси.

За народними повір’я­ми, якщо у жовтні місяць видається «каламутним» і «блідим», то буде дощ і сніг, можливі заморозки. Якщо галки збираються і кричать, то буде ясна погода.

Схожі новини