Передплата 2024 «Добрий господар»

Рішення Києво-Могилянської Академії повністю виконує волю великого українця

Після генерала Залужного заявив про отриману підтримку УКУ, потім уже було повідомлено про спадок для Києво-Могилянки і одного талановитого музичного колективу

Києво-Могилянська Академія заборонила вживання російської мови у стінах закладу. У викладанні це заборонено давно. Тепер стосується загалом вживання мови у стінах університету студентами, викладачами, адміністративним персоналом і у позалекційний час.

У цього рішення є важливий аспект.

Сталося так, що я був поінформований про спадок, який отримав від доброчинця генерал Залужний. На прохання мого хорошого товариша Віталія Портникова шукав контакти отримувачів спадку, щоб звести їх з юристами померлого доброчинця. Повідомляти про спадок повинні ті, хто його отримав. Так і сталося. Після генерала Залужного заявив про отриману підтримку УКУ, потім уже було повідомлено про спадок для Києво-Могилянки і одного талановитого музичного колективу.

Бажання померлого полягало не просто у підтримці університетів, а у підтримці розвитку української мови серед молоді і у суспільстві. З Віталієм Портниковим теж радилися про найкращі форми підтримки.

Тому це рішення Києво-Могилянської Академії повністю виконує волю великого українця.

Джерело

Схожі новини