Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Що там Саки, дядь Вова? Сподіваюсь, все тихо

На референдумі мій знайомий голосував за росію, а потім ще довго запрошував у гості

У мене в Криму був знайомий водій, дядя Вова, який роками возив усю нашу родину з Сімферопольського аеропорту в Гаспру і назад. Такий вусатий загорілий веселун із золотим зубом і в сорочці з короткими рукавами.

Дядя Вова на референдумі голосував за росію. Але ще довго писав, навіть дзвонив мені і переконував приїжджати, відпочивати в Криму, бо нічого не змінилось і він всіх нас "нежно помнит і любит по-прежнему, а политика не должна разделять хороших людей".

Нова російська адміністрація, як тільки у 2014-му зайшла в санаторій "Дніпро" у Гаспрі, так тут же і звільнила головну бухгалтерку, дядьвовину дружину, яка пропрацювала там 20 років, і самого дядю Вову з посади особистого водія директора.

Подружжя, звісно, було трохи обєскуражено. Але дядя Вова повідомив мені у вайбері, вже з російського номера, що вони не розгубились і переїжджають в Саки, де він народився, виріс і має приватний дім. В останньому повідомленні він написав мені, що ні про що не шкодує, бо все ж таки в Україні війна, а в Криму зате "мир и спокойствие".

Думаю сьогодні про нього. Що там Саки, дядь Вова? Нє громко?

Джерело

Схожі новини