Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Мавпяча віспа — чергова "біологічна зброя" України

Шкода тільки, що розробку бойових качок підвищеної дальності довелось поставити на паузу

У країні-денацифікаторі поширюється неправдива інформація про те, що мавпяча віспа створена в наших біолабораторіях. Відсутність випадків захворювання у самій Україні пояснюється тим, що все населення було масово та таємно вакциновано.

Спростування:

1. Відомо, що люди, щеплені від натуральної віспи, мають захисні антитіла до мавпячої віспи. Всі, хто народився до 1980 року, щеплені від натуральної віспи. Все керівництво країни-демілітаризатора не першої молодості та народилося до 1980-го. Звідси випливає, що витрачати гроші на виведення етнічної скрєпоспрямованої мавпячої віспи немає жодного сенсу, оскільки вона не зможе вразити головну цільову аудиторію.

2. На рівні логіки та здорового глузду неможливо пояснити випадки масового зараження в Європі, оскільки наші етнічні качки-переносники вірусів є високоточною зброєю і напевно не можуть переплутати Європу та країну "побєдивших скрєп".

3. Випадки зараження у Канаді, США, Аргентині та Австралії ніяк не можуть бути пов'язані з українськими біолабораторіями, оскільки наші етнічні качки 2-го покоління мають обмежену дальність та не здатні перетинати океан. На жаль, розробку качок 3-го покоління (підвищеної дальності) зараз поставлено на паузу у зв'язку з переїздом основної маси лабораторій до Монголії.

Джерело

Схожі новини