Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Смерть путіна нічого не змінить

Дикунами має правити дикун – так працює система

Зважаючи на те, що я чую від пересічних росіян, яких опитують на вулицях російських міст, смерть путіна нічого не змінить, і нема на що сподіватися.

Наступного президента росії зватимуть путін, яке б прізвище він не отримав при народженні. путін – це уособлення мрій та сподівань абсолютної більшості громадян, у яких замість голови – телевізор із Соловйовим усередині.

Дикунами має правити дикун – так працює система. Інакше вона просто відмовляється функціонувати. Зомбі має правити зомбі. Вони у будь-якому разі оберуть собі подібне.

Я перепрошую у моїх вкрай нечисленних друзів-росіян за узагальнення, але приводів для оптимізму просто немає.

Процеси, на які ви все ще сподіваєтеся, це слабкі флуктуації середовища, коливання на рівні статистичної похибки, а потрібен шторм. І навіть шторм не дасть гарантії, що на гребені хвилі з глибинного народу не спливе щось таке, що путін з його бандою здадуться плюшевими ведмедиками.

На жаль. Нема чого рятувати. Нема на що сподіватися. І очищаючий вогонь теж не вихід із ситуації.

Імперія вмирає і хоче жертв

Імперія вмирає і хоче жертв: кривавих жертвопринесень, ванн, що омолоджують, щоб повернути пружність шкіри. Але вона все одно здохне, щоб не робила, як би не старалася.

Шкода, що вона забере ще не одну тисячу життів до того, як ми заб'ємо в її могилу осиковий кіл. Саме нам випала честь і важкий обов'язок зробити це.

Імперія має померти. Ми маємо жити далі. Наша справа правильна, перемога буде за нами!

Джерело

Схожі новини