Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Виявилось, що країна фейк – то росія

А Україна має справжнє суспільство, справжню армію і справжню державність. Але на російському телебаченні, звісно, про таке не розкажуть

Спочатку Пєсков заявив, що секретний план переходу в оплаті за газ на рублі передбачав, що оплата буде йти не в рублях.

Потім путін підтвердив, що європейці будуть платити у євро чи доларах. Як, вони, власне і платили.

От що відбувається, коли тебе консолідовано посилають услід за російським кораблем. Хоча ми почали сподіватися, що путін таки накладе сам на себе ембарго. Але воно виявилося хворим, але вже й не таким дурним, як виглядає.

Читайте також: Без нафтового ембарго ми не переможемо путіна

Та головне - не забути розповісти на російському телебаченні, що путін всіх переграв і що Банк Ватикану заплатить за Ватикан у рублях. І головне не пояснювати, скільки там Ватикан купує газу, навіщо їм взагалі той газ і чи не ним вони збираються опалювати пекло для росіян.

Ах так, ще розрахунки із Сирією вдалося перевести у рублі. Це стратегічний успіх і геополітичний прорив. Також дипломат від Талібану розпочав свою роботу, підтверджуючи, що ніякої ізоляції росії від терористичного світу немає.

Все, як у запланованому героїчному відступі від Ірпеня, який був передбачений геніальним планом путінських генералів. Цей план і передбачав, що вони кинуть війська, які їм потрібні для атаки на Донбас, під Київ, щоб відволікти українську армію від прикриття Донбасу від тих військ, які під Києвом.

А розмов то було, а розмов….

І ці люди розповідали нам роками, що Україна то фейл-стейт. Але виявилось, що країна фейк – то росія. А Україна має справжнє суспільство, справжню армію і справжню державність. Але на російському телебаченні, звісно, про таке не розкажуть.

Джерело

Схожі новини