Передплата 2024 ВЗ

ДеZомбіфікація росії

“Війна - це мир, переговори - це балаканина, Мединський - це рідний брат Подоляка”

Таку думку висловив англійський письменник Джордж Орвелл. І як тільки він міг про це дізнатися у далекому 1947 році?

Пан Мединський, радник путіна з питань культури, заявив, що у питанні нейтрального статусу України сторони досягли значного прогресу.

Це все одно, що сказати: «На городі бузина, а в Києві дядько, на прізвище Подоляк». Бо переговори не про нейтральний статус України, а про припинення вогню та вивід військ загарбника з української території.

Цей дядько Подоляк сказав, що Мединський - дуже розумний дядько, а в Києві, знову ж, бузина. Бо “хотєлкі” пана Мединського - це лише “хотєлки” однієї зі сторін переговорів, а в іншої сторони є свої “хотєлкі”, про які перша сторона нічого не знає, бо глуха від природи.

Високі договірні сторони задоволені одна одною. Потискують одне одному руки та ходять на обід за розкладом. Генеральні штаби обидвох воюючих країн не звертають жодної уваги на цей вищий пілотаж дипломатії.

У них свій порядок денний: в одних завозити контрабандою залізні вироби в Україну, в других - здавати їх на металобрухт, ухиляючись при тому від сплати ПДВ.

Коли ж українська армія назбирає дві третини металобрухту завезеного до України, настане час для справжньої дипломатії, яка матиме на меті відновлення територіальної цілісності України у межах на 1 січня 1992 року. Газові родовища Криму будуть розблоковані, і дохід він них піде на відновлення знищеної інфраструктури України та житлового фонду українських міст.

Тим часом у Німеччині посла України Андрія Мельника цілком серйозно питають чому українська армія не здається на милість агресора через ті страждання, які агресор завдає мешканцям Маріуполя. І це відбувається не у психлікарні Берліна, а на популярній телевізійній передачі. До такої міри однодумці Герхарда Шрьодера у Німеччині хочуть поразки української армії, що перестають відрізняти біле від чорного.

У росії наслідки зомбування населення телебаченням та іншими засобами масової інформації перевершили усі сподівання російської влади. Всі зомбовані пропагандою, а їх приблизно 70% населення, підтримують неспровоковану агресивну війну в Україні та знищення українських міст.

Останній раз зомбування населення у таких масштабах відбувалося під керівництвом нацистського військового злочинця Йожефа Геббельса, який сформулював таку теорему: “Якщо контролювати засоби масової інформації, то будь-яку націю легко перетворити у стадо свиней”. Його здібні російські учні блискуче довели цю теорему на практиці.

Але холодильник все ж переможе телевізор, хоча для цього і знадобиться кілька місяців. Зубожіння цих 70% через високі темпи інфляції та безробіття буде прискорюватись через вже застосовані економічні санкції Заходу. Витрати на харчування сягнуть 80% бюджету пересічної родини, і покриття комунальних послуг стане неможливим без дотацій з бюджету. Невдовзі зубожіння сягне рівня 1998 року. А популярність путіна на 99% базується на вірі, що це він, а не зростання цін на нафту, значно поліпшив рівень життя населення.

Коли ж це населення побачить, що при тому самому путіні рівень життя може не тільки покращуватись, але й суттєво погіршуватись, зомбованість населення почне зменшуватися. З цього моменту деZомбіфікація росії стане неминучою, і країна повернеться на шлях співробітництва у родині цивілізованих народів.

Схожі новини