Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Жертви ворога якнайкраще відповідають Путіну, що Українська держава є

Чим скоріше ви усвідомите істину, тим меншими будуть ваші втрати

Це Ленін знищив 80 літаків та гелікоптерів російського агресора?

Спочатку Ленін створив у 1922 році українську націю, а ця нація у 2022 році взяла та й знищила за десять днів 80 літаків та гелікоптерів російського агресора. Винесіть Леніна за це з Мавзолею. Або зачекайте, коли цифра зросте до 152 одиниць, щоби гідно відзначити річницю його народження.

То ж ви кажете, що не існує такої нації, як українська? Це привид знищив за десять днів боїв близько 10 тис. окупантів, 269 танків та майже 1000 бойових броньованих машин “непереможної та легендарної” російської армії?

Читайте також: Втрати окупантів: понад 10 тисяч військових

Ви воюєте не числом, а вмінням? Скинули за три перші дні агресії 11 тисяч бомб на 820 військових об'єкти України. Тобто з ефективністю 7%? При тому, що ефективність американської авіації в Іраку була понад 80%. Ну, то посадіть на 15 років за розповсюдження неправдивої інформації офіцерів американської військової розвідки, які оприлюднили цю інформацію.

Якби ця інформація була неправдивою, то ви би і не втратили 80 одиниць авіаційної техніки.

І якби вона була неправдивою, то ви би не вдалися до ядерного шантажу, привівши у стан бойової готовності ядерні сили “стримування”. Вже однією цією дією ви поставили себе поза межі цивілізованого суспільства. Бо ядерна зброя - це зброя другого удару. Ніхто з ядерних країн не планує застосовувати її першим. А ви єдині з усіх ядерних держав показали намір застосувати її першими. То ж перейменуйте ваші сили стримування, бо вони не сили стримування, а сили шантажу. І саме тому на картах компанії Apple ваше міністерство оборони позначене як міністерство фашизму.

Схаменіться нарешті! Українська нація існує, і вона об'єднана в Українську державу, яка буде існувати, що б ви не робили.

Чим скоріше ви усвідомите цю, можливо, гірку для вас істину, тим меншими будуть ваші втрати. І тим скоріше ви вийдете з тої тотальної ізоляції, до якої самі себе загнали.

Схожі новини