Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Смартфони Зеленського

От у них все так: спочатку ляпнути для картинки, а тоді вже розгрібати

9 мільйонів людей старше 60 років. Найдешевший бюджетний смартфон коштує близько 2000 гривень. Але Зеленський говорить про якісний смартфон. Якісний (і то умовно) від 3 тисяч. Тобто у бюджеті треба передбачити від 20 до 30 мільярдів гривень.

Читайте також: Зеленський обнадіяв пенсіонерів безкоштовними смартфонами

Класичний популізм. Цих грошей у бюджеті немає

Вони навіть гроші на збільшення зарплат медикам не заклали – переклавши цей "геморой" на лікарні і місцеві бюджети. Бо царю головне указ видати, а там – хоч трава не рости.

І ще: уявляєте який це тендеріще?

Хтось в Офісі президента заробить на такій поставці. Мабуть, з Китаю. Бо тільки там можна домовитися закласти в ціну одразу і суму відкату. Ну і на скору руку набадяжити 9-ть мільярдів смартфонів.

Бо якщо тендер на 30 мільярдів, то 20% відкату має хтось заробити? Тут мимо Офісу не проїдеш. І ми будемо сперечатися про суму відкату: 5 чи 6, чи 8 мільярдів відкатили назад? І як?

І яка доля Зеленського? Бо хтось скаже, що він ні при чому і його використовують втемну.

Читайте також: Всі на вибори! У смартфоні?

І ось що робити тим пенсіонерам, які самодостатні і вже мають смартфони? Або навіть айфони? От є, наприклад, у Олександра Семеновича і Рими Володимирівни Зеленських вже по айфону. Бо син, мабуть, же ж вже їм подарував. От нахіба їм дешевий китайський товар? Але ж положено.

Або от пенсіонерам Кучмі, Кравчуку, Ющенку, Морозу, Литвину – нахіба їм китайський непотріб? Але положено.

А як вручати смартфони безхатькам?

А взагалі у 80% пенсіонерів смартфони вже є.

От у них все так: спочатку ляпнути для картинки, а тоді вже розгрібати.

От хто зараз згадає п’ять питань Зеленського? Менш як 1% людей. Я як не напружувався, згадав лише три. Довелося підглянути в ГУГЛ. Так буде і з цією ініціативою. Гірка доля народу, яким правлять популісти. 

Джерело

Більше блогів у рубриці

Схожі новини