Передплата 2024 «Добра кухня»

Зеленського Єрмак зовсім зазомбував?

Наш не міг назвати Росію окупантом, війну на Сході війною із Росією. Щось ніс про позитивно настроєних до сусіда українців

Господи! До тебе приїжджає прем’єр топової країни. Пропонує допомогу. Військову, грошима, в енергетиці, моральну.

Далі Джонсон і Зеленський виходять на спільний брифінг. Де Джонсон каже, що російські матері мають знати головне: «Українці битимуться за свою країну. Українці будуть боротися до останньої краплі крові».

Наш не міг назвати Росію окупантом, війну на Сході війною із Росією. Щось ніс про позитивно настроєних до сусіда українців. І ляпнув, «що українська сторона зобов'язана виконувати мінські угоди: «Я вже не пам'ятаю, хто підписав мінські угоди. Але я точно знаю, хто повинен їх виконувати. Ми відповідальні і несемо відповідальність за будь-які папери, документи або закони. Ми відповідально ставимося до домовленостей», - заявив Зеленський.

Далі були: «союзи через двері і через вікна» і «немає повністю загиблих». Плюс несмішні жарти на питання, а що там з санкціями проти російських олігархів.

Соромно. Ще і видно на всіх фотках, як нервує Зеленський на тлі впевненого Джонсона.

Зеленського Єрмак зовсім зазомбував? Джонсон запропонував купу грошей і підтримку. Оце увечері: «Окрім коштів для військово-морського флоту України, Велика Британія виділяє ще майже два млрд фунтів стерлінгів на реалізацію спільних з Україною конкретних і взаємовигідних проєктів в інших сферах, зокрема, інфраструктурі та енергетиці».

Які мінські домовленості після цього? Лише вчора цілий секретар РНБО Данілов сказав, що мінські домовленості - це хрест на Україні:
«Якщо вони (Захід - Ред.) наполягатимуть на дотриманні мінських угод у такому вигляді, як вони є зараз, це буде дуже небезпечно для нашої країни. Якщо суспільство не піде на такі угоди, це може спровокувати дуже складну внутрішню ситуацію, і Росія на це розраховує».

Джерело

Схожі новини