Передплата 2024 «Добре здоров’я»

З приходом Зеленського минула не епоха бідності. Минула епоха Гідності.

У світогляді Зеленського не змінилося нічого. Лише посилився комплекс неповноцінності перед Петром Порошенком , адже нічого з передвиборчих обіцянок не зроблено

Підсумки. Тезово.

Практично не мала сумніву у рішенні суду, адже беззаконня в Україні завершується Майданами, і ніхто не хоче через комплекси очільника Банкової поповнювати списки Магнітського.

Читайте також: «Зеленський випустив з пляшки політичного джина, який згодом може полювати і за ним...»

Втім, мене розчарувала поліція. Зміна назви та набір нових облич, на жаль, не змінив сутності. Як і колишній «Беркут», поліція залишилася інструментом захисту влади, а не народу України. Гадаю, що причина полягає саме у владі, що кидає правоохоронців на свій народ, попередньо довівши людей до стану, коли потреба забезпечити родину затьмарює розуміння потреби не виконувати злочинні накази.

Читайте такожСутички під Печерським судом: поліція відтискає прихильників Порошенка

Сьогодні мені пригадалося, що в одній далекій країні - Гондурасі- є банда Мара-18, що займається наркобізнесом, рекетом, бандитизмом та корупцією, котра проникла в усі щаблі влади. У нашій країні вже два роки діє така сама банда – Квартал-95. Вона повернула в країну вибіркове правосуддя, корумпувала правоохоронців, поставила під свій контроль ДБР, ГПУ. Через неї відбувається інфляція, девальвація гривні, підняття тарифів, тиск на бізнес.

У соціальних мережах мене запитують, чому ви просто не захищаєтесь в суді, а виходите на вулицю? Навіщо це все? Відповідь проста. Вона стосується будь-кого, хто постає перед судом нашої країни. Якщо п’ятий президент не може розраховувати на справедливість в суді, коли йому підставляють безкоштовного адвоката, коли його справа фальсифікована від першої до останньої сторінки, а підозри вручають з жахливими порушеннями Закону, то на що може розраховувати пересічний громадянин України?

Той, хто не має можливості ухилитися від відповідальності, так як це може зробити «слуга», якого спіймали за кермом нетверезим або коли чергового слугу відпускають на волю після ДТП, або, як той, хто сидить на Банковій, порушив майже всі Закони в нашій державі. Я про того, хто не належить до касти «слуг», яка швидко паразитувала на народові України.

З приходом Зеленського минула не епоха бідності. Минула епоха Гідності. І це зрозуміло: Зеленського не було на Майдані. Тоді він розважав росіян та оточення Януковича. Ми ж всі пам’ятаємо ті жарти про Беркут та дубинки. Ми пам’ятаємо про порівняння України з повією. У світогляді Зеленського не змінилося нічого. Лише посилився комплекс неповноцінності перед Петром Порошенком, адже нічого з передвиборчих обіцянок не зроблено.

Нам кажуть: не розхитуйте човен, бо на кордоні війська окупанта. Це ті слова, які ті ж самі люди перетворювали у 2018-2019 роках на мем «бо Путін нападе». Росії потрібно показати фіаско демократії в Україні, хаос та повернення під дах Кремля. Це з успіхом робить Банкова, створюючи картинку штовханини з поліцією під судом, борги перед військовослужбовцями та зриваючи Державне оборонне замовлення. Банкова проводить контрреволюцію на вимогу Кремля та п’ятої колони Москви в Україні.

Україна потребує придушення цієї контрреволюції та переміщення банди Кварталу з державних посад до тюрем. Янукович теж не вірив у відсторонення від влади. Але нація має терпіння, якому вривається терпець. Адже забагато побратимів Україна втратила, захищаючи демократію, незалежність та Гідність нації.

Ми вимагаємо дострокових президентських виборів та відставки Міністра внутрішніх справ!

Із Зеленським перемога України неможлива. Лише забруднений рояль та спаплюжена Гідність народу. Скажімо «Стоп!» контрреволюції, скажімо «Стоп!» владі московських агентів!

Щиро дякую всім, хто був разом з нами ці дні, хто захищав демократію та справедливість в нашій країні, хто боровся за право кожного громадянина на правосуддя, збереження досягнень революції Гідності. Разом - переможемо! Слава Україні, Слава нації!

Джерело

Схожі новини