Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Сутички під Печерським судом: поліція відтискає прихильників Порошенка

  • 19.01.2022, 12:45
  • 987

Поліція заборонила прибічникам Порошенка встановити спеціальні бочки, в яких можна було розпалювати вогонь

Сутички під Печерським судом: поліція відтискає прихильників Порошенка
Сутички під Печерським судом: поліція відтискає прихильників Порошенка

Нагадаємо, сьогодні о 14:00 у Печерському суді продовжиться засідання з обрання запобіжного заходу п’ятому президенту України Петру Порошенку у так званій «вугільній справі».

Зранку під суд почали збиратися прихильники лідера «Європейської Солідарності».

Як повідомив блогер Олексій Петров, який перебуває на мітингу під судом, розпочалась штовханина між людьми та правоохоронцями.

Фото Олексій Петров
Фото Олексій Петров

Як інформує сайт «Главком» поліція забороняє мітингарям встановити спеціальні бочки, де можна розпалювати вогонь. Почались сутички.

«Пічки були безпечні, на них ми хотіли гріти чай», — пояснили активісти.

Як чути з прямого увімкнення, мітингарі кричать «Ганьба» правоохоронцям. А журналістка «Прямого» повідомляє про розпилення газу, в наслідок якого постраждав оператор.

Фракція «ЄС» у ВР вже відреагувала на силове протистояння. Заяву на своїй Фейсбук сторінці розмістила народна депутатка Ірина Геращенко.

«Неадеквати при владі вкотре продемонстрували, що не бачать прямої загрози державі і роблять все для внутрішнього протистояння всередині країни.

Вимагаємо від поліції забезпечити правопорядок, в своїх діях керуватися виключно законом. Вимагаємо від силових структур служити народу, а не виконувати забаганки неадекватної влади.

Не створюйте картинки для російських медіа", — йдеться у заяві.

Схожі новини