Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Чого хочуть жінки?

«Хочу в Париж, але ці довбані кури…»

Жінки, як англійський сад. У цьому саду різні рослини: аристократичні і сільські. Але всі тягнуться до сонця і потребують турботи.

Серед квітів колючі троянди, ніжні ромашки, стрункі тюльпани і пишнотілі хризантеми, живучі хости, сильні туї і маки, які гинуть від пориву вітру. Але всі ці природні «дива» дуже гарні і яскраві.

Жінки, як і квіти, прагнуть певного середовища, ґрунту, аби пустити коріння, яскравих фарб і побільше сонячних днів.

Я буду опиратися на ті бажання, які висловлює більшість жінок. Отже, чого ми хочемо найбільше: 

Відбутися. Можна відбутися, як мама, дружина, господиня великого дому, захисниця тварин, екоборчиня, лідер політичної партії чи керівниця великого бізнесу.

Здоров‘я собі і всій родині. 

Щастя своїм дітям і поваги від них.

Безпеки. Кожна жінка хоче почуватися впевнено, а не боятися, що її партнер або члени родини своїми діями накликали біду на сім’ю. Ще гірше - життя з насильником, який здатен підняти руку або визвіритися на тему «ти - ніхто».

Не старіти. Нікому не подобаються зморшки і дуже важко домовитися з віком. При цьому більшість з нас мріє старіти разом з коханим і мати гарну старість. Жінка ніколи не відправить чоловіка до пластичного хірурга підрихтувати фасад за фотографією Бреда Пітта або зробити операцію на живіт.

Не бути самотньою, бути поруч з тими, хто тебе розуміє. Можна ж ридати в подушку і у великій родині, коли нема з ким і поговорити.

Відчувати турботу. Щоб накрили пледом, коли заснула в кріслі, аби хтось був поруч при операції або просто випити м’ятний чай, який запарила кохана людина.

Потреба уваги! Можна не мати грошей на букет до дня народження. Але можна наламати бузку, зрізати тюльпанів чи айстр із свого саду.

Вислуховувати і поважати. Ненавиджу чоловіків, які при зустрічі сімейних пар розмовляють так, що ти себе відчуваєш склом. Тебе не помічають або ще гірше дивляться … крізь тебе.

Мати час на каву з самою собою … в тиші.

Смачно їсти і не набирати вагу. Будьте толерантними, не даруйте ваги. Жінки ж рідко виносять мозок коханому, що в нього вже не таке пружне тіло і йому час до спортзалу.

Мати гроші у своєму гаманці. Заробити самій або бути на утриманні чоловіка - це особиста справа. Але я не знаю жінок, які полюбляють звітувати коханому за кожні куплені трусики. А от чоловіки, котрі контролюють чеки за кожну помаду, точно є. Як і є ті жінки, які живуть з альфонсами.

Зустріти кохання на все життя. Не знаю жінок, котрі в 40-45 хочуть покинути чоловіка, одружитися з хлопцем, якому 18- 20 років і відчути себе знову юною. Вибачте, представники сильної статті.

Мати час і можливість для днів краси. Салон, СПА, басейн, масаж. Кожна хоче бути доглянутою, але то діти, то городи, то робота… а ще відсутність фінансів.

Хочеться романтики. Кожна жінка мріє про чашечку каву зранку, букет квітів, романтичний обід чи побачення… навіть після 30 років прожитих разом. Ну, хоч інколи…

Допомоги по домашніх справах.

Якщо є діти, то ростити їх разом. Закидання іграшками - це не прояв любові, це відкуп за «нема часу». У питаннях виховання дивитися в один бік.

Поваги до батьків і довгих років їм життя.

Виспатися.

Спільних інтересів, аби насолоджуватися життям разом: засніженими Альпами, вином Бургундії, дайвингом на Галапагосах, підкоренням вершин, серфінгом. Разом захоплюватися предметами мистецтва, читати книги, любити фільми страхів чи комедії, вирощувати капусту на городі чи розводити кролів.

Знаєте, я люблю англійський сад. Його філософія — для задоволення, а не для рабської праці. І щось в цьому є… Ми, жінки, настільки буваємо сильними, що інколи біжимо по колу … без відпочинку… Як там? «Хочу в Париж, але ці довбані кури…».

Звичайно, є ті, хто полює за «лабутенами», яхтами і мерсами. Але це вже зовсім інша історія… І інший сад… Хоча скоріше джунглі. Хто чого прагне в цьому житті.

Читайте такожЧого хочуть чоловіки?

Схожі новини