Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Чого хочуть чоловіки?

Рецептів, алгоритмів, шаблонів нема…

Мені 50 років, я вдруге у шлюбі, кризи середнього віку позаду. Ми знаємо, чого прагнемо від життя і маємо спільні цінності, серед яких - родина.

Що спонукало написати цей пост? Історії жінок. Майже щодня стикаюсь з якимись розповідями, від яких волосся стає дибки.

Рецептів, алгоритмів, шаблонів нема… І якщо все починаєш аналізувати, то розумієш, що нічого не знаєш про стосунки. Інколи це не просто скелет в шафі, а ціле кладовище… Ніколи не розуміла шлюбів, в яких партнери мотають нерви одне одному, знущаються, принижують і не дають дихати… Інколи так і все життя минає. 

Звісно, це не стосується всіх. Але:

Деякі чоловіки не відчувають свій вік. І після 60 вони дивляться на юних дівчат далеко не по-батьківськи. Часто молода дружина або коханка - найкраща віагра.

Чоловіки не помічають свого пивного черева, але бачать зайві кілограми коханої, хоч і переконують її в тому, що бодіпозитивно налаштовані… А в кав‘ярні обов‘язково повернуть голову на довгі ноги дівчини модельної зовнішності.

Незалежно від статусу і фінансів, кожен хоче, аби поруч була доглянута гарна жінка. Чи є на це гроші, не цікавить.  

Тебе будуть переконувати, що прекрасно виглядаєш і не потребуєш ніяких ін’єкцій. Але коли дія ботоксу на лобі закінчиться, можеш почути: «Припини морщити лоба, он зморшки які з‘явилися».

Спортзал для багатьох чоловіків не є обов‘язковим, але мало хто сприймає розтягнуті і не підтягнуті животики своїх жінок після пологів… і груди-мішечки.

Якщо чоловік заробляє великі гроші, то це тотальний контроль. Якщо не заробляє, то удає, що не знає, де беруться кошти. Рідко трапляється золота середина. Жінка часто підпадає під формулу: «без мене - помреш у злиднях».

Кухня… Чоловік закохується і запрошує кохану до ресторану, переконує, що немає значення вміє вона готувати чи ні… Але всі чоловіки люблять смачно поїсти, а от готувати вміють далеко не всі…

Більшість чоловіків хочуть мати дітей, дехто багато, але займатися ними … В них нема часу і терпіння. І потім можна почути фразу «чиє це виховання».

Чоловіки прагнуть власного простору. Навіть якщо у вас найкращий партнер, рано чи пізно вас наздожене: «Ти не даєш спокою».

Його рішення завжди правильні, а кохана має підтримувати в усьому … Навіть якщо це рішення - повний трендець. Потім він, може, скаже: «Я помилився». Але скоріш за все не визнає…

Деякі чоловіки полюбляють зустрічатися з друзями: пиво, рибалка, полювання. Жінка теж може зустрітися з подругами … поки діти в садочку або в школі… Вона ж мать…

Прання і прибирання - жіноча робота. Бажано це робити не по вечорах і не на вихідні.

Чоловік повинен себе відчувати чоловіком. Кожен в це вкладає свої сенси, інколи схиблено болючі.

Кар’єра - чоловіча справа, а для жінки робота - вигул суконь.

У мене є знайомі, які не хочуть серйозних стосунків, бо це боляче і відповідально.

Цей перелік «не розумію» можна писати дуже довго.

Переконана, що надважливо в житті знайти свою людину. Тоді можна тижнями сидіти на дивані, їсти чипси, набирати вагу і реготати або підтримувати ідеально тіло в спортзалі. Можна гуляти годинами вздовж моря чи падати з лиж в горах. Разом готувати в саду, а, може, чекати відкриття ресторану на сніданок. Жити в селі і сіяти пшеницю чи купити квартиру в центрі мегаполісу. Народжувати дітей або бути child free і насолоджуватись одне одним.

Головне: кохання, спільні інтереси і цінності, готовність до компромісів. Ми ж народжені, аби бути щасливими.

Ми ніколи не дамо відповідь на питання, чого хочуть чоловіки. Власне, як і жінки.

Думаю, що щастя … І воно для кожного своє.

Але спробуйте поговорити, чого прагне ваш коханий. А він хай почує вас. Може, ви живете в різних світах?

Джерело

Схожі новини