Передплата 2024 ВЗ

«Сексуальна революція» відміняється

Депутат Немировський відкликав свій законопроект про легалізацію проституції

Напередодні місцевих виборів народний депутат Андрій Немировський несподівано схаменувся й відкликав свій вже зареєстрований законопроект “Про легалізацію проституції та діяльності сексуальних закладів”. Ініціатор “сексуальної революції” в Україні натомість пообіцяв зареєструвати законопроект про... посилення відповідальності за заняття проституцією.

Законодавча ініціатива цього маловідомого нардепа викликала чи не найбільше дискусій у суспільстві. Проти легалізації проституції висловлювалися, зокрема, повії, працю яких депутат пропонував легалізувати. Представниці найдавнішої професії були категорично проти “кохання утрьох”: не бажали, щоб під час обслуговування клієнта біля ліжка стовбичила “людина зі свічкою” - працівник податкової.

Пояснюючи відкликання законопроекту, Андрій Немировський не дуже переконливо намагався довести, що, реєструючи законопроект, він таким чином хотів привернути увагу колег до проблеми боротьби з проституцією. Чимало аналітиків, зокрема керівник ГО “Центр ефективного законодавства” Мар’ян Заблоцький, вважають, що законопроект виявився не на часі через місцеві вибори. Бо через нього чимало “цнотливих” громадян можуть відвернутися від політиків, близьких до депутатської фракції “Воля народу”...

А можливо, змінити курс на 180 градусів Немировського примусила його кохана жінка. Дізнавшись, чим займається благовірний у парламенті, могла почати більш прискіпливо перевіряти фінансові витрати чоловіка — чи, бува, не витрачає він гроші у поки що підпільних борделях.

Відкликання законопроекту позбавило країну чудового шоу, в яке мало перетворитися обговорення його положень, таких, наприклад, як “держава сприяє розвитку секс-закладів, вживає заходів для підвищення іміджу повій”. Можливо, хтось із однодумців Немировського запропонував би “для підвищення іміджу повій” усім складом сесії негайно відвідати перший легалізований бордель?

 

Схожі новини