Передплата 2024 ВЗ

Вугілля агресора «гріє» українців краще?

На жаль, і цього разу не поталанило помилитися: доволі примітивною, але достатньо результативною виявилася робота прокремлівської агентури у питанні південноафриканського вугілля для України.

Тепер ми маємо платити майже чверть мільярда доларів США за російське вугілля — замість південноафриканського. Тобто — ПЛАТИТИ АГРЕСОРУ! Цим створюється прецедент у цілому світі... Такий результат ми передбачали вже на другий день після того, як розпочався скандал у Міненерго України у зв'язку з вугіллям з ПАР. Зрештою, неважко було прорахувати наслідки цього скандалу...

Варто проаналізувати: чому скандал з імпортом вугілля розпочинався публічно? Чому українські правоохоронні органи публічно оголошують про свою роботу? Це така нова українська практика у розслідуванні злочинів? Чим пояснити таке нетерпіння? Подібних запитань можна поставити безліч... але відповідь одна — це вигідно кремлю.

Саме Кремль робить все для того, аби Україна не стала незалежною від нього державою. Саме тому він запровадив і тримає в українській владі свою п'яту колону. І примус до імпорту 3,1 мільйона тонн російського вугілля — лише маленька складова московського зашморгу на Україні. Перед аферами з вугіллям був газ. Узапасі — ядерна енергетика. Таким чином, уся українська енергетика використовується Кремлем для впливу на начебто незалежну Україну. А ми продовжуємо «обурюватися» і нічого не робити...

Аналізуючи подібні факти, хіба що дуже наївні громадяни не зроблять висновку, що в українську владу завжди запроваджувались і запроваджуються агенти впливу Кремля — з метою утримання українців у покорі. У найкращому для Кремля випадку ними є перші особи України. Це часто дублюється міністрами. Якщо це не можливо — їхніми заступниками тощо.

Основним завданням українців є насамперед виявлення і ліквідація п'ятої колони в українській владі. Тільки після цього можна формувати нову державу, робити різні реформи і все інше. У будь-якому іншому випадку існуюча в нинішніх межах Україна, на жаль, приречена на потрясіння, аж до розпаду. (Після чого все рівно постане питання боротьби з агентами впливу сусідніх держав).

Очевидно, що проводити розслідування у сфері енергетики варто. Лише останнім часом (зокрема, останніми роками) у цій сфері вчинено багато антидержавних речей. Але робити такі розслідування мають не керівники відомств або їх керівники, а виключно патріотичні фахівці в галузі права, причому без будь-якого публічного розголошення (особливо зараз, у період воєнних дій). Маючи на увазі, що остаточні висновки робитимуть патріотичні, об'єктивні суди, — коли припиниться агресія проти нашої держави.

Схожі новини