Передплата 2024 «Добра кухня»

Хочете маєток Бреда Пітта? Готуйте 40 мільйонів «баксів»

А купив колись актор це обійстя лише за 1,7 мільйона…

Маєток у Лос-Фелісі (Каліфорнія) відомий голлівудський кіноактор Бред Пітт хоче продати за 40 мільйонів доларів. Фото Forum.
Маєток у Лос-Фелісі (Каліфорнія) відомий голлівудський кіноактор Бред Пітт хоче продати за 40 мільйонів доларів. Фото Forum.

За інформацією People, зірка Голлівуду Бред Пітт вирішив позбутися свого каліфорнійського маєтку, в якому свого часу мешкав із дружиною, знаменитою кіноакторкою Анджеліною Джолі, та шістьма їхніми дітьми. Як пише видання, Пітт без зайвого розголосу виставив віллу на продаж, оскільки зараз шукає «чогось меншого». За це обійстя актор хоче одержати 40 мільйонів доларів.

Як нагадує People, розкішний маєток у Лос-Фелісі (престижному районі Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія, США) Бред Пітт купив у акторки Кассандри Петерсон 1994 року — за 1,7 мільйона доларів. Відтоді актор вклав значні кошти у реконструкцію і модернізацію обійстя. За даними Architectural Digest, тепер цей об'єкт нерухомості може похвалитися, зокрема, басейном, критим тенісним кортом і скейт-парком.

За Chateau Miraval Пітт і Джолі судяться досі…

Крім маєтку в Лос-Фелісі, Брет Пітт володіє кількома іншими іншими об'єктами нерухомості. За деякі з них тривають судові суперечки з його колишньою дружиною, голлівудською зіркою Анджеліною Джолі. Зокрема, преса багато писала про запеклу боротьбу колишніх закоханих за шато Miraval, величезний маєток із виноградником у містечку Коррен на півдні Франції.

Chateau Miraval Анджеліна Джолі й Бред Пітт купили 2011 року за 60 мільйонів доларів. Через три роки зіркові актори влаштували у цьому маєтку своє весілля. А восени минулого року Бред Пітт відновив розташовану на території цього французького шато студію звукозапису Miraval Studios. Саме там рок-група Pink Floyd записала частину свого легендарного альбому The Wall («Стіна»).

Раніше Бред Пітт подав до суду на свою колишню дружину за навмисну ​​шкоду репутації виноградника Chateau Miraval — через те, що Анджеліна Джолі продала свої акції фірмі-конкуренту. Джолі відповіла Піттові зустрічним судовим позовом, у якому запевнила; хотіла продати свої акції колишньому чоловікові, але змінила своє рішення. Усе через те, мовляв, що Пітт намагався змусити її підписати угоду про конфіденційність…

А тим часом…

Бред Пітт зустрічається з дієтологинею і дизайнеркою ювелірних виробів Інес де Рамон, молодшою від нього на 30 років. У грудні актор відсвяткував з нею свій 59-й день народження, потім зустрів із Інес Новий рік. «Бред дуже щасливий з Інес. Вони чудово проводять час», — розповів приятель кіноактора.

Схожі новини