Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Мужність українського народу запалила вогонь у людях в усьому світі»

Знаменитості підтримують нас морально і фізично

Небайдужі зірки з усього світу продовжують підтримувати Україну як тільки можуть і чим тільки можуть. До прикладу, Міла Куніс з чоловіком Ештоном Кутчером збирають фінансову допомогу, а Ектор Гіменес-Браво підтримує українських біженців у Польщі.

Не залишив­ся осторонь від допомоги і ку­мир мільйонів Стінг

Британський співак разом із дружиною Тру­ді Стайлер пе­рерахували ще­дру фінансову допомогу бла­годійному фон­ду Help Ukraine, який акумулює та переправляє гуманітарну допомогу з Поль­щі.

Також, за словами співорга­нізатора благодійного фонду та бізнесмена Андрія Ставніце­ра, зіркова сім’я надіслала на польський склад фонду велику партію «гуманітарки» для укра­їнських біженців.

Як з’ясувалося, сім’я Стін­га відправляє на склад благо­дійного фонду у Польщі велику партію гуманітарної допомоги з Великої Британії: медикаменти, їжу, одяг, теплі ковдри, необхід­не для дітей та їхніх мам, які вті­кають від війни.

Британський співак разом з дружиною добре знають, що це не кінець. І пообіцяли про­довжувати допомагати Україні.

Знаменита аме­риканська телеве­дуча Опра Вінф­рі долучилася до величезного заго­ну західних зірок, які підтримують Україну

На сторін­ках свого журна­лу Oprah Daily зір­ка ТБ опублікувала велике есе, в яко­му звернулася до українців з підтрим­кою і захопленням ними у період, коли російські окупанти намагаються захо­пити країну. “Муж­ність українського народу запалила вогонь у лю­дях в усьому світі. Об’єднані в єдиний кулак, щоб протистояти поневоленню з боку росії усіма необхідними засобами. Їхній живий приклад є глибоким три­вожним сигналом для всіх нас: ми не повинні сприймати нашу демократію як щось само со­бою зрозуміле... Те, що ми ба­чимо в Україні, і реакція світу на це, – це те, що ми можемо зро­бити, коли ми об’єднуємося. Ми є свідками чогось насправ­ді потужного, і це може ста­ти світлом від вогню, який нам потрібний, щоб боротися одне за одного, а не боротися одне з одним”.

Британський актор, відомий за роллю Шерлока в однойменному серіалі, заявив про свою готовність нада­ти свій будинок для українських біженців

Бенедикт Камбербетч став одним із тих знаменитос­тей, які активно підтримують Україну у війні з росією. На кінопремії у Санта-Барбарі актор публічно продемонстру­вав свою позицію і розгорнув український стяг просто на сцені. А тепер Камбербетч підтримав британську урядову ініціативу “Будинки для України”, що дозволить представ­никам громадськості, благодійних організацій, бізнесу і громадських груп пропонувати житло біженцям, які при­бувають у Велику Британію, навіть якщо у них нема у цій країні родичів. Актор разом з іншими британцями готовий прийняти біженців у власному будинку. Про це він заявив на червоній доріжці церемонії вручення кінопремії Британ­ської кіноакадемії.

“Це справді шокуючий час – бути європейцем у дві з по­ловиною години польоту від України, і це те, що нависло над нами”, – сказав головний герой “Шерлока”.

Окрім того, на підтримку України Камбербетч вдяг­нув на свій піджак значок у кольорах українського прапо­ра. “Нам усім треба робити більше, ніж просто носити зна­чок. Нам треба робити пожертви, а також тиснути на наших політиків, щоб вони продовжували створювати тут свого роду сховок для біженців”, – сказав актор.

Голлівудська актриса Енн Гетевей закликає шану­вальників усього світу фінансово допомогти українцям, які постраждали внаслідок воєнних дій з боку росії

Зірка фільму «Диявол носить Prada» вслід за Софі Тернер і Г’ю Джекманом підтримала народ України. У своєму Інстаграм-акаунті Енн опублікувала пост, у яко­му попросила усіх небайдужих внести пожертви в один з фондів, які допомагають українцям. Як написала голлі­вудська актриса, вона також надала фінансову допомо­гу тим, хто потерпів внаслідок воєнних дій в Україні і вне­сла кошти у фонди Червоного Хреста України, UNICEF і Save the Children.

«Мир – це право людини. Будь ласка, долучайтеся до мене у пожертві (всюди, де ви можете). Я щиро молюся за народ України”, – написала Гетевей.Американська модельєр­ка весільних суконь Вера Вонг, яка працює з богемною клієн­турою, зворушливо підтрима­ла Україну. Разом зі своєю ко­мандою вона зробила масовий знімок, на якому всі люди позу­вали у синьо-жовтих футболках, склавши долоні у формі серця.

Вера Вонг закликала шану­вальників за можливості підтримати український народ матері­ально

Під публікацією дизайнерка залишила посилання на благо­дійний фонд CARE, який працює над порятунком життів, перемо­гою над бідністю та досягнен­ням соціальної справедливості, ставлячи в центр жінок та ді­вчаток. Наразі організація та­кож збирає кошти для допомо­ги мирному населенню України.

“Від моєї “банди” всім вам в Україні: ми з вами! Якщо може­те, приєднуйтесь до нас для під­тримки Українського кризово­го фонду”, – підписала знімок Вера Вонг.

Читайте також: Stop War in Ukraine!

Схожі новини