Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Амбіції Гітлера знищили мільйони людей у світі, а амбіції Путіна можуть знищити увесь світ

У Росії усі збожеволіли у своїй ненависті до світу

Дивно слухати путінських пропагандистів, які відверто обманюють населення Росії, заявляючи, що територія їх країни така велика, ніби знищити на ній життя неможливо.

Але при цьому, з екранів центральних російських телеканалів начебто, на перший погляд, адекватні люди, заявляють, що територія Європи разом з Україною і територія США — перетворяться в попіл після ядерної атаки Путіна.

Тобто ці божевільні пропагандисти сподіваються, що населення Росії залишиться живим після того, як Путін наважиться знищити увесь світ.

Так думав і Гітлер, коли готувався захопити увесь світ

Напередодні початку Другої світової війни на планеті було 72 країни, 61 з яких, або більш ніж 80 відсотків, були втягнуті в горнило цієї війни. 110 мільйонів людей були мобілізовані у збройні сили армій цих країн. Загальні втрати людства у цій війні становили майже 75 мільйонів людей. Україна втратила від 8-ми до 10-ти мільйонів своїх громадян. Така була ціна амбіцій Гітлера.

Світова спільнота мала можливість, але не зупинила Гітлера, дала йому можливість створити найбільш потужну армію, яка коли-небудь існувала на планеті.

Але врешті-решт здоровий глузд переміг. Була створена антигітлерівська коаліція, яка знищила і його армію і самого тирана. Гітлер сподівався увійти навіки в історію, як володар світу, а увійшов, як головний злочинець, який закінчив своє життя не на вершині світової влади, а в брудній канаві.

Путін довгий час готувався до світової гегемонії, перетворив росіян у безвольне населення, створив потужні ядерні сили

Спочатку пішов війною на Грузію - світ належним чином не відреагував. Потім за допомогою зелених чоловічків захопив Крим, шляхом анексії. Світ теж не дуже виразно йому заперечив.

Але коли українські добровольці ціною свого життя зупинили путінську агресію на Донбасі, лідери почали усвідомлювати, але знов таки, не дуже виразно - що Путін хоче змінити світовий порядок і стати гегемоном.

Світ продовжував терпіти, намагаючись застосуванням санкцій, зупинити його агресивну риторику. Але вона тільки наростала і переросла у відкритий шантаж.

Нарешті, після ультиматуму, який Путін публічно оголосив США і НАТО колективний Захід зрозумів, що Путін реально претендує, щоб стати володарем частини світу, а може і усього.

Читайте також: Ми опинилися на вістрі другої холодної війни

З цього моменту, стосунки між США, НАТО і Путіним стали не просто надзвичайно конфронтаційними, а ворожими. Агресія Путіна на українських кордонах стала все більш і більш незворотною.

Він впивається своєю величчю - усі світові лідери ведуть з ним в переговори, намагаючись зупинити його агресивні плани, не допустити війни з Україною, яка може перерости в глобальну ядерну катастрофу. Ніякі переговори, ніякі погрози найбільшими санкціями на Путіна не діють - він продовжує реалізовувати свої агресивні наміри.

Населення Росії, його агітатори і пропагандисти щодня готують до того, що ядерні сили Росії можуть декілька разів знищити усе живе на планеті. Але при цьому розраховують, що усі їх вороги, а це майже увесь світ, крім Лукашенка і ще декого, будуть знищені, і території їх країн перетворяться у попіл, а вони будуть жити, бо територія Росії дуже велика.

Путін вже, мабуть, зрозумів, що перемогти Україну без застосування ядерної зброї неможливо, але зараз його пропагандисти кажуть, що головними об’єктами атаки із застосуванням ядерної зброї є об’єкти НАТО у Європі і США, і що превентивні удари ядерних сил Росії перетворять Європу і США у попіл.

При цьому, вони не кажуть своєму населенню, що той, хто першим натисне ядерну кнопку, розпочне глобальну ядерну війну, яка призведе до катастрофи. У цій війні не виживе ніхто.

І коли слухаєш путінських пропагандистів, складається враження, що вони там усі збожеволіли у своїй ненависті до світу.
Амбіції Гітлера знищили мільйони людей у світі, амбіції Путіна можуть знищити увесь світ.

Читайте також: Фінляндизація Росії - теж опція

Схожі новини