Передплата 2024 «Добрий господар»

Відпочинок по-королівськи у 7-зірковому готелі для мурчиків і тузиків

Арабські Емірати – не тільки райський куточок для людей, а й місце відпочинку для домашніх тварин.

А, як відомо, в Еміратах гроші вміють робити на всьому. Нещодавно тут відкрився перший у світі семизірковий готель для чотирилапих улюбленців. Рекорд кількості зірок побитий: замість звичних п’яти зірок, що характеризують висококласний відпочинок, готелю привласнили аж сім зірок.

Власники готелю Urban Tails (в перекладі означає міські хвостики) пропонують домашнім улюбленцям не тільки висококласний відпочинок, а й оздоровлення.

До послуг гавкаючих і нявкаючих постояльців — шикарні мебльовані номери з кондиціонерами, плазмовими телевізорами і виходом на особисту галявину. Тут у кожного “клієнта” є свій особистий слуга, який допоможе роздягнутися і роззутися. Лімузини різних кольорів, спортивний клуб, басейн, бігові доріжки, класична музика, красиві картини та багато іншого — все це призначене спеціально для чотирилапих друзів. Одночасно тут можуть “переночувати” 70 собак і 40 котів.

Котів розселяють у маленьких затишних кімнатах величезного будинку. А для собак пропонують широкий вибір номерів різних категорій: базовий, найдешевший вид кімнат у готелі — 30-37 доларів США на добу, делюкс трохи дорожчий — 40-70 доларів США і найдорожчі і розкішні апартаменти роял-сьют — 108 доларів США за ніч.

Всі номери, крім базового варіанту, оснащені відеокамерами цілодобового спостереження: власники можуть у будь-який момент дізнатися про стан свого вихованця і про те, чим він зайнятий зараз. А постояльці роял-сьюта після того, як залишають готель, отримають в подарунок фотоальбом на пам’ять про час, проведений в Urban Tails.

Харчування тут також особливе, королівське. На перше можна замовити суп із фрикадельками, на друге — рис з тушкованим курчам. Головний девіз готельних кулінарів: смачне повинно поєднуватися з корисним. Тваринам, що страждають від ожиріння, підберуть дієту і комплекс вправ, спеціально розроблених ветеринаром-дієтологом і фізіотерапевтом.