Передплата 2024 «Добрий господар»

Leo Green Investments відкрила швидкісну електрозарядну станцію в ТРЦ «Forum Lviv» у Львові

Компанія Leo Green Investments (LGI), власник найбільшої мережі швидкісних електрозарядних станцій у Львові, 28 травня відкрила нову ЕЗС в ТРЦ «Forum Lviv»

Відтепер відвідувачі ТРЦ «Forum Lviv» зможуть швидко, безпечно і комфортно зарядити свій електромобіль, а час очікування використати з приємністю для себе, відвідавши брендові магазини торгового центру чи організувавши смачний перекус в його численних ресторанах.

На ЕЗС в ТРЦ «Forum Lviv» встановлено сертифікований швидкісний чотирьох портовий електрозарядний пристрій загальною потужністю 182 кВт, який побудований на схемотехніці Siemens. Він відповідає усім стандартам безпеки і якості. Нова станція розрахована на одночасну зарядку чотирьох електромобілів з динамічним розподілом потужності. На вибір водіїв електромобілів представлені чотири конектори:

CCS2 Combo (160 кВт), GB/T (160 кВт), CHAdeMO (50 кВт), AC Type2 (22 кВт)

LGI щоразу вдосконалює зручності в користуванні станціями для клієнтів. Особливістю ЕЗС в ТРЦ «Forum Lviv» стало виведення окремого конектора на окреме паркомісце. Зорієнтуватися водію у виборі місця для зупинки просто: підсвічений напис на стіні та вказівка на паркомісці підкажуть йому тип конектора, який обслуговує дане паркомісце.

Особливістю всіх швидкісних станцій, що вводились в експлуатацію протягом останніх років, є наявність роз'єму GB/T. Він призначений для заряджання електромобілів імпортованих з Китаю, які зараз стрімко набирають популярності в Україні.

Компанія GO TO-U надає програмне рішення для зарядних станцій. За допомогою мобільного додатку GO TO-U водії електромобілів можуть отримати доступ до інформації про зарядні станції LGI: їхнє місцезнаходження, типи роз'ємів, стан портів, а також здійснювати попередню резервацію та активацію сесії заряджання. Крім того, додаток забезпечує технічну підтримку 24/7 та зручну оплату послуг безпосередньо через інтерфейс.

Leo Green Investments здійснює свою діяльність у сфері «зелених» технологій, зокрема, пов’язаних з розвитком інфраструктури для швидкісного заряджання електромобілів у Львові. Завдяки LGI Львів займає перші позиції в Україні за рівнем розвитку інфраструктури зі швидкісних електрозарядних станцій для заряджання електромобілів.

Протягом 2020−2024 рр. LGI відкрила у Львові 10 швидкісних станцій на 42 конектори сумарною номінальною потужністю 1,52 МВт та 3 станції стандартного зарядження АС22 на 15 конекторів сумарною номінальною потужністю 330 кВт. У 2023 році на ЕЗС LGI було здійснено понад 37 тисяч зарядних сесій, а за перше півріччя 2024 року — понад 21,7 тис. зарядних сесій. Станції LGI присутні у всіх великих торгово-розважальних центрах Львова та поруч з супермаркетами ТМ «АРСЕН», зокрема:

—  м. Львів вул. Кульпарківська, 226-А (ТРЦ «ВІКТОРІЯ ГАРДЕНС») — дві станції;

— с. Сокільники, вул. Стрийська, 30 (ТРЦ «КІНГ КРОСС») — дві станції;

 — м. Львів вул. Червоної Калини, 60 (Супермаркет «АРСЕН», McDonalds);

—  м. Львів вул. Мазепи І. гетьмана, буд. 1Б (СТРЦ «СПАРТАК»);

—  м. Львів вул. Кульпарківська, 93 (ЖБК «ПАРУС ПАРК»);

—  м. Львів вул. В’ячеслава Чорновола, 93 (Супермаркет «АРСЕН»);

— м. Львів вул. Стрийська, 202 («Музей Науки Львів», EGERSUND, BAD BOY).

— м. Львів вул. Мельника, 18 (СРЦ «ЛЕОЛЕНД») — дві станції;

—  м. Львів вул. Зелена, 147 (Супермаркет «АРСЕН», McDonalds).

—  м. Львів вул. Під Дубом, будинок 7б (ТРЦ «Forum Lviv»);

— м. Львів вул. Юрія Руфа, 36.

Будемо раді бачити власників електромобілів як наших клієнтів на новій ЕЗС в ТРЦ «Forum Lviv», а також на всіх інших наших локаціях міста Лева.