Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Я звертаюсь до рідних з РФ. Для мене ви будете ріднею тоді, коли загинете виборюючи свободу України, або звалюючи ваш режим…»

У Києві одружились шеф патрульної поліції Юрій Зозуля та журналістка Ангеліна Карякіна

У Києві одружились журналістка Ангеліна Карякіна та керівник патрульної поліції у Київській області Юрій Зозуля. Раніше Юрій очолював патрульну поліцію у Львівській області.

«Україна, за яку ми воюємо - це ЦНАПи та РАЦСи, які надають адмінпослуги посеред війни. Наприклад, оперативно реєструють шлюб журналістки та поліцейського, аби відпустити їх далі працювати, - написала на своїй сторінці у Фейсбуці київська журналістка Ангеліна Карякіна. - Україна, за яку ми воюємо - це голова патрульної поліції, кіборг Євгеній Жуков, який за законами воєнного стану - як командир поліцейського, бере і засвідчує шлюб, влаштовуючи 5-хвилинне свято посеред війни.

Україна, за яку ми воюємо - це українська ювелірна дизайнерка Лена (Yastreb Jewelry), яка, у зачиненому місті знаходить дві обручки потрібного розміру і фактично їх дарує.

Україна - це Анна (Anna Tsygyma), яка привозить обрізані домашні орхідеї за весільний букет. Це чудові люди, які пригостили шампанським і їжею у перерві між приготуванням наборів для військових та поліцейських».

Юрій Зозуля також поділився на своїй сторінці особливою у житті подією.

«Що вам дарували на весілля? Нам от, сьогодні, подарував мій командир Євгеній Жуков РПГ-26. І шкода, що цей подарунок не залишиться у нас на все життя, бо він сказав у…бати по руснявому танку з нього, а це ж наказ, а це ж одноразова штука, і тягати за собою порожню трубу буде не в тему, хоча я намагатимусь. Бо треба щось дітям з весілля показувати, - розповідає Юрій Зозуля у соцмережах.

- Такі от вже подарунки під час воєнного стану. Мій брат Дмитро Зозуля подарував нам два патрони (бо це єдине, що було у нього з собою), а потім ще особисто мені чисті труси, бо це зараз дуже важливо.

Підозрюю, що Александр Матяш теж би щось подібне подарував, якби встиг приїхати, але він має шанс завтра ще виправитись. Зате Leonid Ostaltsev сказав, що це буде най…єнніше весілля цього року!

А ще, мій друг, якого я не тегатиму, щоб не засвітити, влаштував нам справжнє весілля з фатою, шампанським та вишуканими закусками…

Я пишаюсь своєю дружиною, Angelina Kariakina, яка, коли ми робили цю фотку, сказала: "Я журналістка і не можу брати до рук зброю". Тому взяла за руку мене. Я знаю, що коли я спалю якусь "втомлену", "блукаючу", "голодну", "чумазу" абізяну - вона зробить так, що про це дізнається весь світ.

Я би дуже хотів, щоб на моєму весіллі були мої четверо братів і дві сестри з «свінособакостану». Але, на жаль, вони сюди зможуть прибути або як полонені, або шкварки. І я давно вже з цим змирився. Бо саме через них свідком на моєму весіллі був калаш, а замість вальсу Мендельсона були вибухи.

І я звертаюсь до всіх своїх тіток, дядька, братів і сестер - для мене ви будете ріднею тільки, якщо загинете виборюючи свободу України, або загинете, звалюючи ваш режим. Якщо вам вийде вижити під час цих діянь - я, можливо, вам колись відправлю смайлик у Вайбер. Саме через вас, на моєму весіллі не було Яра, мого сина, якого ви ніколи не бачили. Я не можу його обійняти і подивитись з ним відоси на Ютубі, які він любить, чи пограти в Plants VS Zombies. Але я знаю, що звожу його в Крим на море, коли ви всі з'…бетесь в паніці з нашої землі.

Я хочу, щоб наше весілля сьогодні стало невеличкою мотівашкою для всіх моїх побратимів і посестр, які сидять під обстрілами. І щоб ви, й…бана русня, знали, що поки ви з себе висираєте всю свою "воєнную мощь", ми вже будуємо майбутнє. А це в нас ще посівна і городи не почались!

Yastreb Jewelry, Лена, те, як ти сьогодні стримувала сльози, даючи нам обручки, мене зарядило. Ти далі робитимеш свої прикраси і будеш вештатись по мирній «Воздвиженці», я тобі обіцяю. Дякую тобі!

Патрульна поліція Києва ви найкращі! І я радий, що цей день у мене проходить з вами, на нашій базі, на вулиці Святослава Хороброго! Русня ще запам'ятає це і наші імена! Тримаємо стрій! Палимо русню! Слава Україні!».

Читайте також: «Донечко, я знав, що ти виростеш патріоткою, і чоловіка собі обереш такого самого»

Схожі новини