Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Хочу, щоб якомога більше людей взяли з мене приклад»

Дизайнерка Марія Фуртас пожертвувала 100 тисяч гривень українській армії

Львівська дизайнерка Марія Фуртас, яка 2017 року заснувала бренд СULTNAKED, пожертвувала 100 тисяч гривень на українську армію. Чек про переказ грошей благодійному фонду «Повернись живим» дизайнерка опублікувала у сторіс на своїй сторінці в Instagram. Чому це зробила, журналістка “ВЗ” запитала у Марії Фуртас.

– Це не така вже й велика сума, – каже дизайнерка. – Та й це не перший мій переказ на по­треби нашої армії. Просто рані­ше цього не афішувала. Зараз запостила цю новину для того, щоб якомога більше людей, які спроможні фінансово, взяли мій приклад і також переказа­ли якусь частину коштів на під­тримку нашої армії.

– А які суми раніше перека­зували?

– Не маю бажання піарити­ся на цьому, бо робила це за­вжди від щирого серця. Навіть зараз, коли я про це розповіла, не всі мене правильно зрозумі­ли. Дехто почав шукати підводні камені – для чого я це зробила.

– Після вашого посту хтось підтримав цю ініціативу?

– Сподіваюся, моя аудито­рія допомагає нашій армії. Ба­гато моїх підписників написа­ли, що так само переказали гроші благодійному фонду “По­вернись живим” . Деякі мої дру­зі зателефонували і сказали, що це дуже круто і вони зробили те саме. Знаю, що найкращий ан­тистрес, коли розумієш, що ти сам собі допоміг, і знаєш, що ти – у надійних руках ЗСУ.

Читайте також: Стан – надзвичайний! Як і ситуація у країні

Підтримати армію з картки будь-якого банку:

IBAN: UA223226690000026007300905964

ЄДРПОУ: 39696398

Отримувач: Благодійна Організація «Міжнародний благодійний фонд «Повернись живим»

Призначення платежу: Благодійна допомога військовослужбовцям.

Читайте також: «Повномасштабний наступ може бути приурочено до 100-річчя СРСР...»

Схожі новини