Передплата 2024 «Добрий господар»

Байден тисне на Путіна, а Зеленський – на гантелі...

Як українці відреагували на фото президента зі спортзалу

У середу, 8 грудня, мільйони українців вслухалися зранку у новини, сподіваючись почути від Офісу президента щось обнадійливе з важливих для кожного з нас перемовин президентів США і Росії. Заходили на сайт глави держави, на офіційні сторінки Володимира Зеленського. Та замість відповідей на “питання дня” побачили у соцмережах… сеанс ранкової гімнастики. Перша особа держави, яка мала б обривати телефони міжнародних партнерів, хизувалася відвідинами тренажерного залу...

Усміхнений президент у футболці випромінював безтурботність. Із сел­фі-фото складалося враження, що про власне тіло він дбає більше, ніж про державний організм. А ще цей двознач­ний підпис під знімком: “Добрий ранок усім!!! Друзям і тим, хто заздрить”. Про яких заздрісників говорила перша осо­ба країни, коли за вікном – війна? Якщо Зеленський хотів цим селфі підняти на­стрій своїм співвітчизникам, то зробив, радше, навпаки.

Серед тих, хто був, м’яко кажучи, по­дивований таким “відпочинковим” по­стом президента у ці напружені для країни дні, була і народний депутат від “Європейської Солідарності” Ірина Ге­ращенко. Ось як вона відреагувала на дивні відвертості шостого президента:

“Так виглядає неадекватність... До­брого ранку і вам, пане Зеленський. Точно не заздрю. Я вам не друг, але точ­но не ворог. А з такими друзями і порад­никами, як у вас, вороги вам і не потріб­ні. Вам зараз узагалі мало хто заздрить. А от Україні – співчувають. Не лише че­рез Путіна, а й через вас. Країна б хотіла мати сьогодні ваше фото з телефонною трубкою захищеного зв’язку. І так, на ін­шому кінці мав бути не Путін, якщо що.

Р. S. Ваше чергове, відірване від ре­ального життя країни щасливе фото, зараз уважно роздивляються і солда­ти на передовій. Якщо думаєте, що ваш безтурботний вигляд, де ви вчергове сушите кафтан, когось тішить і вселяє надію – то помиляєтеся.

РР. SS. Виженіть весь ваш медіа­блок і усіх ваших позаштатних радників! Або нехай у вас відберуть соцмережі, щоб ви там самі не постили те, що неа­декватне моменту і ситуації”.

Від себе додамо: в оточеній воро­гом Україні її президенту треба частіше брати трубку прямого зв’язку з Вашинг­тоном, Берліном, Лондоном, Парижем – а не стискати гантелі у спортзалі…

Читайте також: "Як виглядає неадекватність": у мережі обурюються через фото Зеленського

Схожі новини