Передплата 2024 ВЗ

Яценюк: "Новий уряд здійснюватиме економічні реформи"

  • 18.11.2014, 16:36
  • 1 539

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк сподівається, що новому уряду упродовж наступних півроку вдасться здійснити ключові економічні реформи в країні.

Про це він заявив, відкриваючи у вівторок українсько-норвезький бізнес-форум у Києві, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми переконані, що (коаліційна — Ред.) угода буде окреслена в найближчий час, і новий уряд зробить усе можливе для виконання вимог Всесвітнього банку, Всесвітньої організації торгівлі та інших міжнародних організацій. Новий уряд здійснюватиме економічні реформи, які розпочали вже шість місяців тому. Це курс на економічну стабільність. Сподіваюся, що протягом наступних півроку ми виконаємо ці завдання. Вони у нас масштабні", — зазначив Яценюк.

Водночас, як наголосив глава уряду, ключова проблема на цьому шляху — Російська Федерація, яка веде неоголошену війну проти України.

"Ми маємо запросити весь західний світ об'єднатися, бути сильними і здійснювати конкретні спільні дії щодо РФ. Це стосується не лише України, а глобального світового порядку і міжнародного права, які найбільш брутальним чином порушуються Росією та її президентом особисто", — підкреслив Прем'єр-міністр.

Схожі новини