Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Яценюк: "Україна рухається в правильному напрямку"

  • 24.08.2014, 14:10
  • 903

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав українців з 23-ю річницею Незалежності

"В День головного свята нашої країни вітаю і низько вклоняюся усім, хто вкладає в Україну свою працю та інтелект, хто охороняє і захищає її від ворога, хто примножує її багатства і славу", — йдеться у привітанні прем'єр-міністра.

"Глибока повага тим, хто зустрічає свято на передовій — український народ пишається вашою мужністю, самопожертвою і патріотизмом" — підкреслив прем'єр.

За його словами, в день національного свята ми звертаємося до пам'яті поколінь українців, наших попередників, і які боролись, творили і наближали нашу Незалежність. "Ми порівнюємо себе з ними і прагнемо бути гідними їх" — сказав А.Яценюк.

Як зазначив глава уряду, українці стають розумнішими, сильнішими, сміливішими.

"Ніколи ще за роки нашої державності ми не піддавалися таким випробуванням. І ніколи ще ми не були такими згуртованими та впевненими у своїх силах. Ніколи ще нас не намагалися так дискредитувати. І ніколи ще ми не відчували таку симпатію народів світу", — наголошується в привітанні прем'єр-міністра.

Він підкреслив, що український народ переміг диктатуру, яка здавалася нездоланною і, безсумнівно, здолає не тільки агресора і його посібників, а й корупцію, некомпетентність, нехлюйство.

"У нас все вийде. Тому, що ми — народ. Тому, що ми в себе повірили" — підкреслив Яценюк.

Глава уряду зазначив, що Україна йде важким шляхом, але в правильному напрямку.

"І обов'язково затвердити у тій частині світу, де людина наділена правом тільки тому, що є людиною, де гідність і свобода особистості — реальна цінність, найбільш шанована суспільством" — підсумував Яценюк.

Джерело: Gazeta.ua

Схожі новини