Передплата 2024 «Добрий господар»

ЗСУ збили російський штурмовик

  • 05.05.2024, 08:15
  • 287

Українські військові зі 110 окремої механізованої бригади збили російський штурмовик Су-25 на Донеччині

Фото ілюстративне із соцмереж ЗСУ
Фото ілюстративне із соцмереж ЗСУ

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у відеозверненні.

«Головком доповів саме щодо наших фронтових позицій, конкретних дій підрозділів, конкретних напрямків. Дякую за стійкість кожному нашому воїну! Була також сьогодні й доповідь керівника ГУР Кирила Буданова. Володіємо всіма аспектами ситуації зараз.

Ми маємо всі памʼятати, що Росію можна тільки примусити залишити Україну у спокої. І це — буде. Наша сила це зробить обовʼязково. Сила нашого народу, наша військова сила, сила нашої єдності зі світом, сила партнерів — сила нашої дипломатії. Я дякую всім у команді нашої держави — в моїй команді і в командах держав-партнерів, — хто цими днями вже працює, щоб у червні ми всі - усі країни світу, які цінують життя, — досягли дійсно важливого політичного результату.

Глобальний саміт миру відбудеться і має стати успішним, як би його не намагалися зірвати. Путін не хоче миру, він божевільний, і кожного дня його держава робить щось, щоб це довести. І щоб подолати це зло, щоб подолати війну, нам потрібна максимальна єдність світу. Разом досягаємо результатів", — йдеться у його повідомленні.

Схожі новини