Передплата 2024 ВЗ

За те, що спала з президентом, орденом нагороджували...

За сімома печатями було заховане особисте життя екс-президента Віктора Януковича. Однак шила у мішку не заховаєш. ЗМІ вдалося “розкопати” і пролити світло на “обліко моралє” зрадника не лише України, а й його дружини Людмили.

Як з’ясувалося, Янукович багато років має цивільну дружину, про яку знало лише вузьке коло. Це — Любов Полежай з Єнакієвого. Вона — рідна сестра кухарки вже колишнього гаранта Надії Маринцевої.

“Перед вами — цивільна дружина колишнього українського диктатора Віктора Януковича — Любов Полежай”, — написав на своїй сторінці у «Фейсбуку» журналіст Сергій Лещенко. До речі, за словами журналіста, їжу Януковича перевіряли на радіацію, а воду очищували 12 разів.

Під час візиту у резиденцію “Межигір’я” у маєтку Януковича знайшли дитячу кімнату. Найімовірніше, це кімната доньки Полежай. Пасербиця Януковича Марія на одному зі своїх малюнків посередині намалювала маму, а біля неї якогось чоловіка і підписала: “Mam і VF” (Віктор Федорович).

Колишній президент офіційно не розлучений зі своєю чинною дружиною Людмилою.

Любов Полежай — власниця SPA-салону. Всеукраїнський благодійний фонд “Дорога майбутнього”, який очолювала Полежай, отримав від фірм, підконтрольних Януковичу, десятки мільйонів доларів перерахувань. За словами журналіста Сергія Лещенка, про це свідчать документи, що були знай­дені у “Межигір’ї”. Бути коханкою Януковича, мабуть, мріяли багато його прибічниць, бо за те, що спала з президентом, ще й нагороджували орденом. Так, 11 лютого 2011 року Глава УПЦ МП Блаженнійший Володимир нагородив орденом Святої Великомучениці Варвари за благодійні справи голову правління фонду “Дорога майбутнього” Любов Полежай.

На відео “втечі” Януковича з “Межигір’я” можна розгледіти невідому жінку з песиком, котра виходила з автівки перед тим, як сісти у вертоліт...

Екс-президент ніколи не був однолюбом. Кілька років тому навколо Віктора Януковича, тоді вже президента України, вибухнув секс-скандал. Його коханкою була 22-річна Олена Березовська. Вона працювала в інтернет-виданні і за “загадкових обставин” потрапила у президентську еліту — супроводжувала його у поїздках. За підсумками цих поїздок Березовська писала матеріали, у яких вихваляла зовнішню політику Януковича. Ще тоді польська Rzeczpospolita писала: “У складі української делегації не було дружини Януковича, і Березовську вже почали називати першою леді”. Журналістів цікавило, звідки у 22-річної журналістки гроші на дорогі автівки.

Ще однією пасією екс-президента називають Олену Лукаш, стрімка кар’єра якої була загадкою для суспільства. Дівчина з молдавським корінням, яка виросла у Сіверськодонецьку і закінчила ПТУ №92, а згодом недержавну Академію туризму у 2000 році і, працюючи звичайним юристом протягом п’яти років, у 2006-му стала першим заступником міністра Кабінету Міністрів Украї­ни. У 2004-2005 роках Лукаш представляла інтереси Януковича у Верховному суді у справі щодо визнання недійсними результатів виборів президента України. Відразу після цього 29-річна Олена Лукаш стала народним депутатом України. А як тільки Янукович у 2010 році став президентом, 33-річна Олена Лукаш стала першим заступником глави Адміністрації президента, а через два роки — міністром Кабміну, а ще через рік — міністром юстиції.

Перша леді тоді ще чинного президента Януковича — Людмила — відпочивати з чоловіком не їздила. Не було її і на святкуванні 60-річчя Віктора Федоровича, яке він помпезно відсвяткував у Криму. Тоді замилювали всім очі, мовляв, справ у Людмили Олександрівни — море.

Законну дружину Януковича бачили 23 лютого у макіївському супермаркеті. За словами очевидців, Людмила Олександрівна купувала в “Ашані” продукти. Людмила Янукович живе у Донецьку — вона ніколи не жила у Києві. Веде доволі скромний спосіб життя.

Янукович щедро роздавав ордени. Тож і “законну” не образив. У 2010-му Людмила Олександрівна отримала орден Святої Катерини, а через три роки “перша леді” стала кавалером ордена Святої княгині Ольги.

Як розповів ексклюзивно “Високому Замку” журналіст донецького видання “Острів” Денис Казанський, Людмила Янукович веде замкнутий спосіб життя і намагається ні з ким не спілкуватися. А востаннє її бачили, коли вона купувала продукти у супермаркеті. У її помешканні світла ввечері не було. Найімовірніше, вона кудись поїхала або полетіла.

Схожі новини