Передплата 2024 ВЗ

Знайти Януковича!

За віднайдення екс-президента встановлено премії

Громадські організації України встановили винагороду тим, хто знайде колишнього президента Віктора Януковича, якого оголошено у розшук за причетність до масових вбивств мирних громадян. Розмір премії — від 100 тисяч грн. до 500 тис. грн.

У громадських місцях з’явилися відповідні оголошення, на яких вказано номер банківського рахунку, на який слід робити внески. Пожертви активно надходять.

Громадська компанія “Платформа вільних людей” пропонує 100 тис. грн. за точну інформацію про місцезнаходження Януковича і 50 тис. грн. — за відомості про екс-генпрокурора Віктора Пшонку.

З’явилася інформація, що Янукович переховується в одному з монастирів УПЦ Московського патріархату. Тим часом газета “Лівий берег” повідомила, що під час спроби затримати екс-президента Віктора Януковича на території Кримської автономії відбулася перестрілка. Щоб запобігти затриманню Януковича, люди з кортежу екс-президента, відстрілюючись, начебто поранили затримувачів. Не виключено, що є загиблі.

“ЛБ” повідомив, що територію Києва екс-президент покидав разом з головою своєї Адміністрації Андрієм Клюєвим, цивільною дружиною Любов’ю Полежай, її донькою та сестрою (особистим кухарем Януковича) Надією Маринцевою. Жінки зараз уже перебувають в Арабських Еміратах.

Схожі новини