Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Німеччині відкрилася Мюнхенська конференція з питань безпеки

  • 31.01.2014, 23:26
  • 1 071

Україна на конференції представлена Яценюком, Кличком та Кожарою. Питання Ірану, Сирії та України є першочерговими.

У Німеччині відкрилася традиційна щорічна міжнародна Мюнхенська конференція з питань безпеки, передає Радіо Свобода 31 січня.

Повідомляється, що відкриваючи конференцію, президент Німеччини Йоахім Гаук заявив, що його країна буде відігравати велику і рішучу роль у світових кризах.

На нинішній конференції серед головних тем розглядатимуть війну в Сирії, кризу в Україні, ядерну програму Ірану і розвідувальні операції США.

Як повідомлялося раніше, в Мюнхені будуть і представники України. Завтра на робочому столі з питань регіональної стабільності в Середній і Східній Європі серед виступаючих в програмі записані в. о. міністра закордонних справ Леонід Кожара і лідер партії УДАР Віталій Кличко.

Очікується, що в кулуарах конференції з лідерами опозиції з України має зустрітися державний секретар США Джон Керрі. Раніше він заявляв, що опозиція в Україні має повну підтримку президента США Барака Обами, і пропозиції президента України Віктора Януковича опозиції ще не досягли того рівня, який відповідав би ситуації.

Схожі новини