Передплата 2024 «Добрий господар»

Сьогодні стартує реєстрація абітурієнтів на ЗНО

  • 03.01.2014, 11:59
  • 864

З 3 січня 2014 року в Україні розпочинається реєстрація школярів для участі у Зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО).

Внести особисті дані абітурієнти зможуть до 5 березня, а змінити інформацію при необхідності в анкеті дозволяється до 19 березня.

За попередніми оцінками, в поточному році участь у незалежному тестуванні візьмуть понад 300 тис. осіб. Для складання Зовнішнього незалежного оцінювання їм дозволено вибрати не більше чотирьох предметів. Крім державної української мови тестування можна буде пройти ще на шести мовах: російській, угорській, румунської, молдовської, польської і кримсько-татарської. Почнеться ЗНО 3 червня тестом з української мови, а закінчиться 27 червня тестом з світовій літературі.

Цього року Український центр оцінювання якості освіти проводить експеримент з приводу відкриття банку тестових завдань для масового тесту з української мови та літератури. По закінченні реєстрації на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, а також на сайтах усіх регіональних центрів планується розмістити матеріал, де будуть приклади всіх тестових завдань, які підготовлені для абітурієнтів цього року. Всі ці завдання будуть згруповані за темами і по складності.

Схожі новини