Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Олег Тягнибок зустрів Новий рік у Буковелі в п’ятизірковому готелі

Тому його не побачили 1 січня на смолоскипних маршах на честь дня народження Степана Бандери у Львові та Києві.

Недаремно гірськолижний курорт Буковель називають окремою країною Карпат. Навкруги — ані сніжинки, а тут — зима у повному білосніжному обмундируванні. Дещо залишилось від останніх снігопадів, адже Буковель розташований на висоті 900 метрів над рівнем моря. Але основну зимову атмосферу створюють гармати, які обстрілюють тутешні гори штучним снігом. Саме тому цьогоріч чимало зірок української естради, спорту та політики вирішили відсвяткувати Новорічно-Різдвяні свята саме тут.

Навколо — краса, загальна протяжність підготовлених трас 51 тис. метрів, 16 підйомників, розвинена інфраструктура... Але після тутешнього відпочинку у кишенях вітер свище. І не просто свище — продірявлює кишені та гаманці на декілька місяців вперед. Ціни тут захмарні. Одноденне проживання у найдешевших готелях — від двох тисяч гривень! За стандартний двомісний номер у п’ятизірковому готелі, на кшталт Radisson Blu, на Новорічно-Різдвяні свята викладали від п’ятисот євро за добу. Ціни на президентські номери тут оцінюються тисячами євро.

Саме у фешенебельному готелі Radisson Blu відсвяткував Новий рік депутат Верховної Ради, голова фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок із сім’єю.

Хоча напередодні в інтерв’ю телекомпанії ТВі наголошував, що святкуватиме скромно — вдома біля телевізора. «Новий рік зазвичай голосно не святкуємо... Чесно кажучи, традиційно — вдома біля телевізора», — казав Тягнибок. Вочевидь, плани змінились... Депутат додав, що в його сім’ї більше святкують Різдво: «Різдво для нас — традиційне свято ще з дитинства. Я народився в сім’ї священика, тому різдвяні традиції нам ще мама прищепила». Не побачили Тягнибока на святкуванні 104-ї річниці від дня

народження Степана Бандери — ані у Києві на традиційній пішій ході, ані у Львові. Вочевидь, він не встигав добратись туди із Буковеля. Натомість лідер ВО «Свобода» побував на святковому вічі на честь провідника ОУН на Прикарпатті, в Історико-меморіальному музеї Степана Бандери у Старому Угринові. Туди їхати з Буковеля значно ближче. Про це Тягнибок розповів на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Золота рибка України Яна Клочкова — часта гостя Буковеля у час зимових свят. 2013 рік не став винятком. Окрім того, що олімпійська чемпіонка займається активним відпочинком на схилах гір, вона ще проводить май

стер-класи із катання на лижах.

Плавчиха є одним з організаторів дитячих гірськолижних змагань. За Кубок Клочкової вже не перший рік на Буковелі змагаються юні спортсмени віком від трьох до десяти років.

Схожі новини