Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Жінки як вибори – сподіваємося на одне, а отримуємо інше»

Студія «МАГАРИЧ» представила «Парламентські ВиРоБи»/

Вибори завершилися, але це — не привід, аби не говорити про них і, тим паче, — не жартувати. Відлуння виборів-2012, підхопила і гумористична студія «МАГАРИЧ». У Театрі ім. М. Заньковецької жартівники представили нову програму «Парламентські ВиРоБи».

Це вже 12-й сольний концерт «магаричівців», і він теж не обійшовся без зіркових гостей. Цього разу жартували разом з гумористами учасники «Шоу №1» — Олена Корнєєва, Ольга Землянська (гурт Made In Ukraine) та Іван Сяркевич і Максим Новицький (гурт «Привиди опери»), співак Владіслав Левицький, фіналіст «Голосу країни-2» Арсен Мірзоян, гурт «Антитіла» і Тарас Тополя, команда КВН «Дівчата з Житомира».

Ціле літо «МАГАРИЧ» чекав, щоб видати на-гора усі новоспечені жарти. На своє 15-хвилинне спізнення гумористи знайшли актуальний аргумент: «Ця затримка — ніщо порівняно з тим, що на результати виборів ви чекатимете 15 днів». Майже чотири години концерту глядачів “переносили” із виборчих дільниць в глибину мальовничих Карпат, з середньостатистичних квартир у міліцейські райвідділки, а потім — просто в кабінет президента.

Гості з усмішкою спостерігали за «пригодою» в Карпатах, де випадково заблукав тандем авторів мовного закону Колесніченко-Ківалов. Таку «радість» на свою голову гуцули не могли проґавити. Навіть міліціонер вирішив поберегти кулаки своїх співвітчизників і запропонував свою «дубинку» для «побиття» блудних овечок. Далі — ще цікавіше: «Ми не козаки, тому на палю саджати вас не будемо, — казали горяни. — Ми — гуцули, то посадимо вас на трембіту!». Говорячи словами класика: «Мово рідна, слово рідне, хто вас забуває, той у списки «Регіонів» зразу потрапляє».

Не обійшлося і без «епіграфів» одного із акторів студії Миколи Куцика. «А сорочка мамина біла-біла — приходили з «Тайдом» два дибіла», «Чомусь так гірко плакала вона — не влазило обличчя у долоні…». Представив він і свої комедійні «пацьорки», перед цим розвеселивши усіх імпровізацією: «Ви знаєте, що кінець світу транслюватиме УТ-1? За статистикою, УТ-1 в Україні дивляться 5% глядачів. Кажуть, що 5% виборців у Львові проголосували за Пар­тію регіонів. Може, це — ті самі люди?».

Не встигла студія «МАГАРИЧ» запрезентувати один концерт, як уже анонсувала інший — 17 грудня на усіх шанувальників гумору чекає новорічна програма від «магаричівців».

Політичні жарти від «МАГАРИЧА»

  • Жінки як вибори — ми сподіваємося на одне, а отримуємо інше.
  • Легше порахувати китайців під час перепису населення, аніж голоси на виборах в Україні.
  • У всіх країнах світу розвивається національна культура, а у нас — регіональна.
  • Наші люди навіть після смерті приходять голосувати за комуністів.