Передплата 2024 ВЗ

Бойовий кіт Шайбик побував на футболі й на «мегабарахолці»

Під час заключного поєдинку чемпіонату України з футболу між командами «Рух» (Винники) і «Динамо» (Київ) м’яч у гру вводив особливо почесний гість — кіт Шайбик

Шайбик робить символічний удар по м‘ячу. Фото зі сторінки Олександра Ляшука у соцмережах
Шайбик робить символічний удар по м‘ячу. Фото зі сторінки Олександра Ляшука у соцмережах

У центр поля на стадіоні «Арена Львів» він вийшов разом зі своїм господарем — воїном ЗСУ Олександром Ляшуком, який служить на одеському напрямку. Футболісти і глядачі привітали цих зірок соцмереж гучними оплесками.

Шайбик — кіт бойовий. У нього не менша попу­лярність, ніж у гламурного кота Степана із Харкова. Якщо у Степана убори із бутиків, а живе він у роз­кішних цивільних апартаментах, то у Шайбика умо­ви побуту аскетичні: камуфляжна форма з іменною біркою, а помешканням йому служать бліндажі. Кіт Степан, скільки хоче, вилежується на подушках сво­єї господині Анни, а у Шайбика є бойові вахти, ра­зом з Олексієм заступає на чергування. Не те що ворог — миша не прошмигне непоміченою повз по­зицію цих друзів. Головна риса Шайбика — цілкови­та зосередженість. Розслабляється лише у сні, коли відпочиває в одному спальнику з Олексієм.

Під час перебування у Львові бойовий кіт взяв участь у благодійній «мегабарахолці» на підтримку «Домівки Врятованих Тварин», яка через борги опи­нилася на межі закриття. Портрет-постер Шайбика з відбитками його лапок і автографом Олександра Ляшука стане призом для того, хто зробив особли­во щедрий донат. Розіграш нагороди відбудеться у неділю, 9 червня.

Схожі новини