Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Львів» може наздогнати «Минай»

В українській Прем'єр-лізі (УПЛ) триває перерва, яка викликана матчами збірної України у Лізі націй. А в неділю, 25 вересня, відбудеться одна перенесена гра 1-го туру чемпіонату: закарпатський «Минай» прийматиме «Львів»

Для головного тренера «Львова» Олега Дулуба матч проти «Минаю» стане 50-м в УПЛ. Фото lvivfc.com
Для головного тренера «Львова» Олега Дулуба матч проти «Минаю» стане 50-м в УПЛ. Фото lvivfc.com

В невеликій історії зустрічей «Минаю» та «Львова» львівський клуб ще жодного разу не втрачав «закарпатських» очок, здобувши три перемоги над суперниками в УПЛ. Востаннє «Минай» приймав «Львів» 26 вересня минулого року і поступився з рахунком 1:2. У складі гостей голи забивали Володимир Якімець та бразилець Шина, а в господарів — Антон Байдал.

До нового протистояння команди підійшли з невеселими серіалами. Безвиграшний клубний рекордний домашній серіал «Минаю» триває в чемпіонатах 9 ігор: шість нічиїх та три поразки. А безвиграшна серія «Львова» продовжується в УПЛ 5 ігор: дві нічиї та три поразки. До того ж, гостьовий безгольовий серіал львівського клубу триває 253 хвилини.

Гравці «Львова» ще не перемагали у нинішньому чемпіонаті і мають нагоду перервати ці серіали, за очками наздогнавши «Минай» у турнірній таблиці. До того ж, для головного тренера «Львова» Олега Дулуба це буде 50-та гра біля керма різних клубів УПЛ. А різні команди нинішнього керманича «Минаю» Володимира Шарана можуть пропустити 300-й гол в УПЛ (ще 1 м’яч).

У складі закарпатців не зможе вийти на поле досвідчений воротар Олександр Бандура, який був вилучений в минулому турі - у переможній грі з «Інгульцем». Тож можливо в складі «Минаю» дебютує Герман Пеньков, який свого часу захищав і ворота «Львова». Тож подивимося, чим закінчиться матч на стадіоні «Минай», який в неділю без глядачів розпочнеться о 13.00 годині.

Схожі новини