Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Рух» може наздогнати «Інгулець»

Раніше «Рух» та «Інгулець» зустрічалися сім разів, і лише раз — у Прем’єр-лізі, у якій разом дебютували у серп­ні минулого року.

У п’ятницю, 16 квітня, «Львів» у стартовому матчі 22-го туру чемпіонату футбольної Прем’єр-ліги прийматиме на «Арені Львів» «Олександрію» (17.00, «Футбол 1»). А у неділю, 18 квітня, «Рух» у Кропивницькому гратиме проти «Інгульця» з Петрового (14.00, «Футбол 1»). Обидві львівські команди продовжують боротьбу за збереження прописки в УПЛ

Раніше «Рух» та «Інгулець» зустрічалися сім разів, і лише раз — у Прем’єр-лізі, у якій разом дебютували у серп­ні минулого року. У матчі першо­го кола нинішнього чемпіонату на «Арені Львів» була зафіксована нічия — 2:2. У складі команди з Пе­трового голи забивали Бартуло­віч (з пенальті) й Козак, у рухівців — Мисик і Кондраков (з пенальті). Востаннє суперники зустрічали­ся на полі «Інгульця» у серпні ми­нулого року, ще у Першій лізі. Тоді також була нічия — 1:1. Спочатку захисник «Руху» Мисик «зрізав» м’яч у власні ворота, а у компен­сований час Климчук реалізував пенальті, врятувавши команду Івана Федика від поразки.

До нового протистояння су­перники підійшли з клубними рекордними безнічийними сері­ями: «Рух» обходиться без «ми­рових» уже 6 матчів, а «Інгулець» — 4. У разі перемоги рухівці на­здоженуть «Інгулець» за кількіс­тю очок.

«Львів» і «Олександрія» про­вели раніше 9 матчів у чемпі­онатах: дві перемоги львів’ян, чотири нічиї та три вікторії олек­сандрійців. При цьому на своє­му полі львівський клуб ще не перемагав «Олександрію» — по дві нічиї та поразки. Востан­нє команда Володимира Ша­рана грала на полі «Львова» у лютому минулого року й повер­нулася додому з нічиєю — 1:1. На влучний удар Мишенка гос­подарі відповіли голом Альваро. Цей бразилець Альваро, повер­нувшись цього року з азербай­джанської «Кешлі» до «Львова», забив уже 4 голи і є найкращим бомбардиром «містян» у ниніш­ньому чемпіонаті.

Нещодавно черговим новач­ком «Львова» став 23-річний аргентинський півзахисник Ла­утаро, який раніше виступав за клуби «Кільмес» і «Сантамаріна» (Аргентина).

Схожі новини