Передплата 2024 «Добра кухня»

«Так» початкові нашого «назавжди»...

Зіркова тенісна пара, українка Світоліна й француз Монфіс, стане зірковим тенісним подружжям

Найкраща українська тенісистка, 26-річна Еліна Світоліна, виходить заміж! Обранцем одеситки став 34-річний французький тенісист Гаель Монфіс. Він зробив Еліні пропозицію руки і серця, і наша тенісна зірка відповіла «так». Фото з Гаелем і обручкою, яку той подарував Еліні, вона підписала у соціальній мережі Instagram дуже романтично: «Так» початкові нашого «назавжди»… Судячи з хештегу #липень2021, який додали до цих фото Світоліна й Монфіс, весілля відбудеться у середині літа.

ЕЛІНА Й ГАЕЛЬ зустрічаються уже кіль­ка років, а у січні 2019-го, під час тур­ніру Australian Open у Мельбурні, пара офіційно повідомила про свої стосунки у соцмережах. Світоліна й Монфіс інформу­вали про розвиток цих стосунків на спіль­ній сторінці в Instagrami (G.E.M.S.Life). Любителі тенісу, які знали про дещо легко­важний імідж Монфіса у професійному те­нісі (такий собі веселий герой-коханець, який дуже подобався тенісисткам, зокре­ма француженці Алізе Корне й словачці Домініці Цибулковій), неабияк дивувалися. Адже роман Еліни й Гаеля тривав набагато довше, ніж вони спочатку передбачали…

Здавалося, усе йшло до весілля. Сві­толіна навіть привозила Монфіса в Укра­їну, зокрема, до Одеси, де, напевно, зна­йомила з рідними. Однак у лютому цього року пара несподівано заявила, що у їхніх стосунках настала пауза… Але пауза три­вала недовго. Відразу після престижного турніру категорії WTA 1000 у Маямі (США, Флорида, Світоліна дійшла там до чверть­фіналу), Еліна й Гаель повідомили, що зно­ву подорожують разом. А через кілька днів француз нарешті зробив українці пропози­цію руки й серця!

Гаель не поскупився: як інформують за­рубіжні медіа, обручка, яку француз пода­рував Еліні на заручини, від бренду Graff (британський ювелірний дім, заснований 1960 року Лоуренсом Граффом). Діамант нівроку — важить 5,5 карата! Орієнтовна ціна такої прикраси — 700 тисяч євро. Утім, Монфіс цілком може дозволити собі зро­бити коханій такий подарунок, бо за свою тенісну кар’єру одержав понад 19,3 міль­йона доларів призових. Француз, який за­раз у рейтингу Асоціації тенісних професі­оналів (ATP) займає 13-те місце, виграв за кар’єру 10 одиночних титулів АТР. Для по­рівняння: Еліна Світоліна за свою тенісну кар’єру одержала понад 20,2 мільйона до­ларів призових, а у рейтингу Жіночої теніс­ної асоціації (WTA) українка, яка виграла 15 одиночних титулів WTA, після турніру в Ма­ямі закріпилася на 5-й сходинці.

А тим часом…

Еліна Світоліна опублікувала в Instagram фото автомобіля, який їй подарував Гаель Монфіс. Це «Мер­седес» G-класу (Geländewagen, у нас це авто називають «гєлік» або «кубик»). «Ставиться до мене як до королеви», — написала про нарече­ного Еліна.

Довідка «ВЗ»

І шо то за один?

Гаель Монфіс — професійний французький тенісист, народився 1 вересня 1986 року в Бобіньї біля Парижа.

Його батьки походять із французь­ких територій на Карибах: батько Рю­фен — колишній футболіст із острова Гваделупи, а мати Сильвет — медсе­стра з острова Мартиніки. На юнаць­кому рівні Гаель 2004 року виграв три з чотирьох турнірів «Великого Шоло­му»: Australian Open, «Ролан Гаррос» і Вімблдон. Найбільший успіх Монфіса на дорослих турнірах «Великого Шо­лому» — півфінали на «Ролан-Гаррос» і US Open. Зараз у рейтингу ATP Гаель на 13-му місці.

Схожі новини